ASTĂZI - Andrei Roșu în conferință de presă după traversarea înot a Canalului Mânecii

Locul desfasurarii: HOSPICE Casa Sperantei - Bucuresti

Organizator: HOSPICE Casa Sperantei

ASTĂZI - Andrei Roșu în conferință de presă după traversarea înot a Canalului Mânecii

București – Astăzi, 2 iulie 2015, reprezentanții presei sunt invitați să participe la Conferința de presă extraordinară a primului român care a traversat înot Canalul Mânecii. Întâlnirea cu Andrei Roșu va avea loc la sediul fundației HOSPICE Casa Speranței din București, din strada Tămâioarei nr. 121-123, începând cu ora 16.20.

 

Ultratriatlonul non-stop Arch 2 Arc include 140 de km de alergare (Londra – Dover), traversarea înot a Canalului Mânecii (distanța reală de 50-60 de km) și pedalarea a aproape 300 de kilometri, de la Calais la Paris.

Andrei Roșu a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii în data de 30 iunie după ce a înotat aproape 21 de ore și unul dintre cei 22 de sportivi care au reușit să termine ultratriatlonul Enduroman Arc2Arc. Demersul lui Andrei a fost dedicat unei cauze umanitare foarte iubite de el, HOSPICE Casa Speranței. Scopul lui este să strângă 90.000 de lei pentru HOSPICE și astfel să susțină serviciile gratuite de îngrijire oferite copiilor și adulților cu boli incurabile. Cu fondurile strânse, HOSPICE va oferi 380 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților și câte 14 zile de internare pentru 10 pacienți.  

Reprezentanții presei sunt rugați să confirme participarea prin telefon la 0733 553 402 sau prin email la daniel.bujorean@hospice.ro.

Despre FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (www.hospice.ro) Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Confirmare pana la data: 2 iulie 2015

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Poster de eveniment Poster de eveniment