LANSARE DE CARTE CARITABILA - „Jurnal de bancher pe drumuri“

Locul desfasurarii: Libraria Carturesti, Grădina Verona, St. Arthur Verona nr. 13 – 15

Organizator: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

LANSARE DE CARTE CARITABILA - „Jurnal de bancher pe drumuri“

Cartea Jurnal de Bancher pe Drumuri , semnată de Codruț Nicolau,  se dorește o cronică de călătorie dedicată celor care nu se pot bucura de frumusețile acestei lumi, din cauza unui diagnostic necruțător care le limitează orizontul. Autorul, de profesie bancher, alege să transpună experiențele sale într-un jurnal captivant, din care nu lipsesc peripețiile pline de haz și descrierile fascinante ale locurilor vizitate de acesta.

Cartea va fi lansată în 27 august, începând cu ora 19.00, la Librăria „Cărturești“ - Grădina Verona, St. Arthur Verona nr. 13 – 15, iar la eveniment vor lua parte Chris Simion și Radu Bătrînu.

Autorul jurnalului de călătorie, Codruț Nicolau, a decis ca toate drepturile lui de autor provenite din vânzarea cărții sale să fie direcționate către HOSPICE Casa Speranței, în sprijinul celor care suferă de boli incurabile.

Vă invităm să luați parte la acest eveniment caritabil, organizat în beneficiul HOSPICE Casa Speranței. Pentru confirmări de participare vă rugăm să trimiteți un email la patricia.puschila@hospice.ro sau daniel.bujorean@hospice.ro

 

 

Despre FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (www.hospice.ro) Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Confirmare pana la data: 20 august 2013

Participare: Intrare libera