A fost desemnat castigatorul concursului online D’ale Carnavalului!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Castigatorul acestei saptamani este Mihail Dragomirescu, autorul postului “La semafor”.

El a participat la concursul online “D’ale Carnavalului” si a postat pe blogul fundatiei unul dintre obiceiurile proaste cu care ne confruntam cu totii, zilnic: nerespectarea semaforului. Pentru ca propunerea lui a inregistrat cel mai mare numar de comentarii, Mihail Dragomirescu a castigat premiul pus la bataie: 100 euro!
Criteriul luat in calcul a fost acela al numarului de IP-uri unice de la care au venit aceste comentarii.

Saptamana aceasta, in concursul pe care l-am propus am descoperit primele 15 obiceiuri. Insa din pacate, aceastea nu sunt singurele!
De aceea, in continuare te provocam sa ne trimiti intamplari in care sa fie descrise obiceiurile proaste ale romanilor, pe care le vedem in fiecare zi in autobuz, la serviciu, la scoala sau pe strada!
In fiecare zi, propunerile vor fi postate pe blogul fundatiei (www.fudv.ro/blog) unde vor fi vazute, apreciate si comentate.
Participa si tu saptamana viitoare si noi iti dam banii de weekend! 100 euro sunt in joc si vor fi acordati vinerea viitoare, pe 19 februarie, celui mai comentat obicei!

Suntem datori fata de adevaratele valori ale societatii sa le observam si sanctionam pe acelea care fac un deserviciu si care nu ne reprezinta!

Mai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia pe www.fudv.ro.


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera