Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu pleacă pe urmele dacilor...

Locul desfasurarii: Hunedoara

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

In perioada 30 iulie 2008-1 august 2008, membrii Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu vor merge într-o excursie în zona Hunedoarei. Excursia face parte din programul de vară al clubului şi va dura trei zile.
Începând cu 1 iulie, Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu a organizat pentru copiii din cadrul celor cinci departamente ale clubului, de muzică, pictură si desen, teatru, informatică şi dans un program special de vară adaptat programului de vacanţă. Acesta va consta într-o serie de activităţi de recreere, dar şi de pregătire complementară domeniului în care fiecare dintre ei se pregăteşte.
Dintre activităţile recreative fac parte şi o serie de excursii tematice, atât în Bucureşti cât şi în ţară în scopul oferirii copiilor posibilitatea îmbinării cunoştintelor dobândite la şcoală, în domenii precum istorie, biologie, geografie, cu diferitele experienţe practice acumulate în aceste deplasări.
Astfel, prima excursie a copiilor va fi organizată în zona Hunedoarei, o zonă bogată în mărturii ale istoriei noastre milenare. Traseul excursiei va cuprinde obiective reprezentative pentru leagănul civilizaţiei dacice, precum Ulpia Traiana Sarmisegetusa si Sarmisegetusa Regia, dar şi cetăţile Costeşti şi Blidaru.


Anca Popa
PR & Press Coordinator
Biroul de Presa si Relatii cu Publicul
Tel./Fax 021.335 54 70; 0755.042.116
Site: www.fudv.ro

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera