Speakeri de renume mondial la Conferința Anuală National Geographic Learning

BUCURESTI - 11 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Live site

Au început înscrierile la Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2022!
Mult așteptatul eveniment este organizat și anul acesta de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel, în București, în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00. Participarea este GRATUITĂ!
Păstrăm tradiția de a aduce în fața profesorilor din România speakeri de renume mondial și traineri consacrați. Alex Warren și Hugh Dellar vin în Romania cu cele mai provocatoare subiecte.

Conferința NGL 2022

Conferința NGL 2022

Alex Warren, este consultant academic în cadrul editurii National Geographic Learning, profesor și trainer cu peste 18 ani de experiență în domeniul ELT (English Language Teaching), iar Hugh Dellar este co-autorul seriilor de manuale Outcomes si Perspectives, profesor și trainer cu o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu, co-fondatorul Lexical Lab și co-autor al lucrării de metodologie Teaching Lexically.

”Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educației, precum cultivarea curiozității în rândul elevilor și a felului în care aceasta îi ajută pe elevi să fie nu numai atenți la oră, dar și captivați de materialele folosite. Se vor prezenta de asemenea tehnici de predare a pronunției într-o lume în care doar a cincea parte din vorbitorii de limba engleză sunt nativi și va oferi inspirație pentru a ieși din tiparele obișnuite ale predării prin intermediul gramaticii, pentru a oferi mai multă atenție lexicului și folosirii limbii engleze în context”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

La eveniment sunt așteptați 500 de profesori de limba engleză, dar și profesori ale altor discipline, elevi, studenți, specialiști în educație. Evenimentul este GRATUIT, iar numărul de locuri este limitat, prin urmare vă invităm să vă rezervați locul imediat.

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale. Specializata în producerea de manuale pentru învațarea limbii engleze, editura a produs până în prezent materiale educaționale și de instruire care au fost nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

”Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International susțin formarea continuă a profesorilor și specialiștilor, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul următor: https://bit.ly/3zZq8CU

Despre Fundatia Dan Voiculescu

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-umanista/speakeri-de-renume-mondial-la-conferinta-anuala-national-geographic-learning