Urmatoarea oprire a Caravanei Talentelor:Palatul Copiilor din Giurgiu

Locul desfasurarii: Palatul Copiilor

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Miercuri, 25 martie 2009, în incinta Palatului Copiilor din Giurgiu, în intervalul orar 12.00-16.00 va avea loc cea de-a doua preselecție a concursului național “Caravana talentelor”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în perioada 15 martie – 15 mai 2009.

Copiii talentați cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani, care doresc să participe, sunt așteptați să se prezinte cu un portofoliu de diplome, premii, scrisori de recomandare și alte documente care pot atesta talentul și performanțele obținute până în prezent.

Campania naționala “Caravana Talentelor” se desfășoară în perioada 15 martie-15 mai 2009 și are ca scop identificarea, promovarea și premierea copiilor talentați în toate domeniile de activitate. Pentru a da șansa unui număr cât mai mare de copii să poată participa la acest concurs, au fost programate deplasări ale caravanei în diferite orașe din țară.

Cei mai talentați copii și tineri, care au obținut rezultate deosebite, vor fi premiați în cadrul emisiunii televizate “Duminica în familie”, difuzată pe data de 31 mai 2009, pe postul de televiziune Antena 1.

Cei care nu se pot prezenta la preselecția din 25 martie din Giurgiu, se pot înscrie până pe data de 15 mai 2009, trimițând propunerea pe adresa str.Alunișului nr.193, sector 4, București sau pe office@fudv.ro, cu mențiunea "Pentru Caravana Talentelor".

Mai multe detalii, cei interesați pot obtine la tel.031.425.58.83 sau la 0771.602.486.

Campania “Caravana Talentelor” este derulata de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României si emisiunea “Duminica in familie”.

Biroul de Presă și Relații cu Publicul
Tel./Fax 031.425.58.83
0762.233.114
e-mail: anca.popa.press@gmail.com
Site: www.fudv.ro

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera