TAG Heuer Grand Carrera – in sfarsit in Romania!

BUCURESTI - 29 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Odata cu venirea toamnei, mult asteptata colectie de ceasuri elvetiene TAG Heuer Grand Carrera, lansata anul acesta la expozitia de ceasuri si bijuterii Baselworld, a sosit in Romania!

Galt orologerie elvetiana, importator si distribuitor de ceasuri elvetiene de lux are onoarea sa inaugureze primul punct de vanzare exclusiv al prestigioaselor piese TAG Heuer Grand Carrera in magazinul sau din JW Marriott Grand Avenue.
Grand Carrera, o colectie premium TAG Heuer inspirata din spiritul modern al masinilor GT, urmeaza sa fie oferita printr-o retea exclusiva de dealeri. Inovativ si contemporan, ADN-ul colectiei deriva din Carrera, colectia clasica ce a fost creata in 1964 si de atunci permanent reinterpretata, devenind un simbol pentru compania elvetiana TAG Heuer. Cea mai impresionanta inovatie tehnica a noii colectii este sistemul rotativ de indicare (RS), montat pe o generatie noua de mecanisme automatice C.O.S.C. de inalta performanta, prestigioase si exclusive. Cu un design inspirat din cel al motoarelor bolizilor GT de curse, RS inlocuieste aratatoarele conventionale cu un disc: lizibilitatea este optima, designul clasic elegant. Privitorul este impresionat de luxul decoratiunilor 'Côtes de Genève', suruburile si fatetele polisate, care fac din RS expresia perfecta a istoricei legaturi intre TAG Heuer si lumea raliurilor, a preocuparii constante pentru eleganta si al spiritului profund avangardist.

Despre Galt orologerie elvetiana

Pe langa reputatul brand de ceasuri elvetiene TAG Heuer, Galt orologerie elvetiana are onoarea sa reprezinte in Romania prestigioase case orologere elvetiene precum: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Omega, Rado, Longines, Raymond Weil.

Magazinele GALT orologerie elvetiana
Calea Dorobantilor 153 ● Tel. 021.213.45.66
J.W. Marriott Grand Hotel● Tel. 021.403.35.29
info@ceasuri.ro ● www.ceasuri.ro


aona.calistru@galtime.ro