BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: General Expo

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor

Primavara reprezinta trezirea la viata a naturii si momentul cand la BABY EXPO se lanseaza colectiile 2015 de produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici .

BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 19-20-21-22 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti .

La cel mai mare eveniment al primaverii participa 160 de companii care prezinta peste 390 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii. Invitam parintii sa descopere inovatiile in materie de carucioare , scaune auto , puericultura mica si jucarii, noile tendinte in moda pentru copii si gravide , mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena etc.

Parintii sunt invitati la BABY EXPO, Editia 45 de Primavara, de Joi 19 Martie, pana Duminica 22 Martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00,la Sala Polivalentadin Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO !

Detalii pe www.babyexpo.ro

Despre GENERAL EXPO SRL

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti. Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

Confirmare pana la data: 19 martie 2015

Participare: Intrare libera