BABY EXPO Editia 33 de Iarna !

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta Bucuresti

Organizator: General Expo

BABY EXPO Editia 33 de Iarna !

BABY EXPO, Editia 33 de Iarna isi deschide portile in zilele de 08-09-10-11 Decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere cele mai inedite produse si sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si concursuri.

La BABY EXPO parintii au posibilitatea sa cumpere cadouri pentru Craciun si sa beneficieze de oferte speciale. La aceasta editie participa peste 170 de companii care prezinta o gama variata de produse si servicii destinate celor mici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite, etc.

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola BABY EXPO !

BABY EXPO, este cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

Despre GENERAL EXPO SRL

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti. Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

Confirmare pana la data: 7 decembrie 2011

Participare: Taxa de participare