BABY EXPO sustine si promoveaza Brandurile Creative si Proiectele Romanesti !

BUCURESTI - 4 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

Live site

De 17 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania, cele mai in voga produse, menite sa usureze viata de parinte si sa ofere confort copilului : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, vestimentatie pentru gravide, centre medicale, pachete recoltare celule stem, asigurari, produse hand-made.
Peste 200 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii sunt reunite la BABY EXPO.

BABY EXPO / Branduri Creative, Proiecte Romanesti

BABY EXPO / Branduri Creative, Proiecte Romanesti

In zilele de 16-17-18-19 Mai, tineri antreprenori care realizeaza produse unicat ce nu pot fi gasite in marile magazine vin la BABY EXPO sa-si prezinte creatiile, sa ofere parintilor oportunitatea sa testeze si sa cumpere produse facute cu mult suflet si atentie.

Oferta de produse este completata de seminarii gratuite pentru viitorii si proaspetii parinti, ateliere pentru copii, spatii de joaca, concursuri si Marea Tombola BABY EXPO.

Va asteptam cu drag la BABY EXPO, de Joi 16 Mai, pana Duminica 19 Mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Detalii pe www.babyexpo.ro

Despre General Expo

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.
Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/baby-expo-sustine-si-promoveaza-brandurile-creative-si-proiectele-romanesti