Ce efecte benefice pentru ten ascunde Crema de albit pete pigmentare și pistrui Albă ca Zăpada de la Vivanatura

BUCURESTI - 21 martie 2024

Comunicat tip General in Sanatate

Pentru toate persoanele dornice de o piele curată și strălucitoare, Vivanatura prezintă cel mai nou produs - Crema de albit pete pigmentare și pistrui, Albă ca Zăpada, o soluție naturală pentru obținerea unui ten fără imperfecțiuni.

Crema Alba ca Zapada

Crema Alba ca Zapada

 Eficient, natural, romanesc 

Leonard Radutz

Despre petele pigmentare și soluțiile naturale

Petele de pe față, cunoscute și sub denumirea de pete pigmentare, pot avea diverse cauze, de la expunerea la soare la modificările hormonale sau inflamațiile pielii. În acest context, specialiștii recomandă abordarea problemei printr-un tratament cosmetic non-invaziv și eficient. Produsele naturale de albire a pielii devin alegerea preferată a celor care doresc să evite substanțele chimice agresive.

Laboratoarele VivaNatura folosesc în formula cremei Albă ca Zăpada ingrediente naturale și de origine naturală recunoscute pentru capacitatea lor de a diminua hiperpigmentarea și a reda tenului stralucirea, aspectul neted, tânăr și sănătos.

Riscuri asociate cu produsele chimice de albire

Industria cosmetică utilizează adesea substanțe chimice ieftine, precum steroizi, arbutin și acid azelaic, care, deși pot produce efecte rapide, vin cu riscuri semnificative pentru sănătatea pielii. Problemele precum iritațiile puternice, albirea neuniformă și chiar cancerul de piele sunt asociate cu aceste ingrediente controversate.

Albă ca Zăpada - soluția naturală pentru tenul tău

Crema de albit pete pigmentare și pistrui, Albă ca Zăpada, dezvoltată sub formula Leonard Radut, se distinge prin formula sa naturală și eficientă. Cu un amestec de 9 ingrediente naturale și compuși activi proveniți din peste 10 plante românești și indiene, această cremă oferă numeroase beneficii tenului.

Crema are la bază o formulă unică cu ingrediente precum: Acid Kojic, Lemn Dulce, Mandarină japoneză, Pruna Kakadu, Ceai verde, Soia, Turmeric și Dud alb. Albă ca Zăpada nu doar albește tenul și reduce petele pigmentare, ci și reglează producția de sebum, tonifică, hidratează și calmează tenul.

Printre principalele beneficii ale cremei Albă ca Zăpada putem enumera capacitatea sa de a diminua petele pigmentare sau hiperpigmentarea cauzată de expunerea la soare sau de îmbătrânirea prematură a pielii. Folosirea regulată a cremei contribuie la uniformizarea tonului pielii, reducând astfel aspectul neuniform al tenului.

Ingrediente naturale din formulă contribuie la exfolierea delicată a tenului și la îmbunătățirea texturii acestuia, conferindu-i un aspect neted și luminos. Crema Albă ca Zăpada oferă o hidratare profundă tenului, contribuind la menținerea unui aspect sănătos și radiant.

Compușii activi ajută la stimularea producției de colagen și elastină, contribuind la o piele mai elastică și mai fermă. Prin reducerea petelor pigmentare și îmbunătățirea texturii pielii, crema ajută la redobândirea luminozității și strălucirii naturale. 

Siguranța și eficiența cremelor naturale

Crema de albit pete pigmentare și pistrui - Albă ca Zăpada cu extract de lemn dulce și mandarină japoneză a fost concepută pentru a acoperi toate tipurile de pete pigmentare, dar și pentru a compensa eventualele probleme acneice sau dermatologice cu care unele femei se confruntă. Reprezintă o alternativă complet naturală la cremele de albit pete de pe piață, iar în plus este potrivită tuturor tipurilor de ten.

Despre VivaNatura

De ce credeți că a apărut VivaNatura?
Din nevoia de natural și de suflet viu, un curent pe care îl numim acum, după zeci de ani de la apariție, vivanaturism!

Producem în mod necesar, ce face bine oamenilor, având ca logo: ”Munca este dragostea scoasă la lumină” și pe bună dreptate, pe produsele noastre găsiți scris ”Făcut cu drag în UE, România”.
Am dezvoltat tehnologii proprii pentru obținerea extractelor naturale din plante, cu ajutorul cărora sprijinim oamenii să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea.

Am făcut din Academia Vivanatura un portal online prin care impărtășim cu pasiune cunoștințele noastre de specialitate cu clienții și partenerii noștri, unde prezentăm informații interesante despre sănătate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina noastră web https://www.vivanatura.ro/ sau să ne contactați telefonic la 0751 078 171.

Crema de albit pete pigmentare și pistrui cu extract de lemn dulce și mandarina japoneză de la Vivanatura se găsește în Farmacia Tei, Bebe Tei, iar pe vivanatura.ro sau telefonic la 0751 078 171 este disponibilă cu 33% reducere.

Toate comenzile de minim 180 lei beneficiază de transport GRATUIT!


Despre GENNA CO SRL

S.C. Genna Co SRL, companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag ajuta, prin formulele naturiste de sanatate pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, care cauta o forma de preventie sau tratament mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura, sa castige incredere ca natura are solutii, chiar si pentru cele mai neasteptate simptome si afectiuni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genna-co-srl/ce-efecte-benefice-pentru-ten-ascunde-crema-de-albit-pete-pigmentare-si-pistrui-alba-ca-zapada-de-la-vivanatura