GlobeHosting aduce clientilor sai noi extensii: .eu.im, .ro.im, .hu.im, .it.im, .il.im, .ru.im, .es.im, .ae.im si .ab.im!

Baia Mare - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

GlobeHosting, primul si singurul acreditat ICANN din Romania, aduce pietei virtuale autohtone, si numai, noi extensii : .eu.im, .ro.im, .hu.im, .it.im, .il.im, .ru.im, .es.im, .ae.im si .ab.im.
http://edomenii.ro/noutati,1,26.htm

GlobeHosting aduce clientilor sai noi extensii: .eu.im, .ro.im, .hu.im, .it.im, .il.im, .ru.im, .es.im, .ae.im si .ab.im!

Datorita tendintei de liberalizare a domeniilor de internet, cumulat cu succesul inregistrat pe piata autohtona cu extensia .RO.IM dar si al extensiei .IL.IM pentru piata Israeliana, societatea GlobeHosting a decis sa lanseze si alte extensii, ca alternative ale pietelor virtuale specifice unor anumite zone.

Asadar :
- ca o alternativa globala pentru Europa se lanseaza extensia .EU.IM, extensie ce doreste a fi o alternativa pentru domenii deja cumparate in zona .eu, fara insa a impune bariere sau granite teritoriale viitorile proprietari.
- .RO.IM – o alternativa pe piata din Romania ;
- extensia .HU.IM dedicata pietei virtuale din Ungaria ;
- .IT.IM – extensie care se adreseaza Italiei, insa conotatiile domeniului IT sunt evidente ;
- .IL.IM – extensie deja lansata in Israel si care a avut o evolutie mult peste asteptari, depasind chiar vanzarile extensiei .RO.IM, lansata anterior ;
- extensia .ES.IM – orientata pietei din Spania ;
- extensia .RU.IM – cu orientare spre Rusia ;
- .AE.IM – Emiratele Arabe Unite si
- .AB.IM – extensie ce vrea sa acopere intregul segment de nationalitate araba de pe glob.

Oferta GlobeHosting este cu atat mai atractiva cu cat, barierele, limitele sau orice alte conditii necesare pentru inregistrare sunt minime, la fel ca si costurile unor astfel de extensii.

Societatea GlobeHosting aduce oferte atractive si reduceri de pana la 50% resellerilor si preconizeaza intr-un viitor cat mai apropiat sa ofere discounturi atractive ca obiect de fidelizare a clientilor sai.

Mai multe informatii puteti gasii in pagina noastra :
http://www.eDomenii.ro/ sau http://www.GlobeHosting.ro

Despre Globe Hosting SRL

--------------------------------------------------------------------------
GlobeHosting este prima si singura din Romania acreditata ICANN pentru vanzarea domeniilor internationale, aducand asadar pe piata din Romania in vanzarea de domenii un plus de incredere si facilitand achizitionarea lor cumparatorilor sau distribuitorilor nationali si nu numai.
Ciprian Cozoplean
Regional Manager
GlobeHosting
http://www.eDomenii.ro/
http://www.GlobeHosting.ro
office@globehosting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting-srl/globehosting-aduce-clientilor-sai-noi-extensii-eu-im-ro-im-hu-im-it-im-il-im-ru-im-es-im-ae-im-si-ab-im