Cea mai inedita competitie intr-o companie de succes: 1.2 miliarde de lei pentru cel mai nerezonabil proiect

BUCURESTI - 1 aprilie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB), imbuteliatorul si distribuitorul autorizat al Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova, a lansat cea
de-a treia editie a “Concursului nerezonabililor”, cea mai inedita competitie a angajatilor QAB. Premiul este unul foarte atragator: 1.2 miliarde de lei!

Cea mai inedita competitie intr-o companie de succes: 1.2 miliarde de lei  pentru cel mai nerezonabil proiect

“Concursul nerezonabililor” este deschis tuturor angajatilor care doresc sa se inscrie in cursa cu un proiect considerat “nerezonabil”. Agreerea proiectelor este urmata de implementarea lor, in urma careia este desemnat castigatorul. Anca Podoleanu, Director de Resurse Umane QAB, spune ca “acest concurs se adreseaza tuturor angajatilor nostri din Bucuresti si din tara si doreste sa aduca in prim plan creativitatea membrilor echipei noastre in ceea ce priveste proiecte aparent imposibil de realizat – nerezonabile. Motivatia este una foarte puternica, numarul angajatilor care participa la acest concurs crescand de la an la an”.

“Concursul nerezonabililor” a fost initiat la Conferinta Anuala de Vanzari si Marketing a QAB 2002, premiul cel mare, decernat in 2003, fiind castigat de Filiala Timisoara/Arad (Nicoleta Avram si Alexandru Cismas castigand cu un proiect despre cresterea cu 25% a vanzarilor utilizand doar 4 oameni de merchandising in plus fata de schema uzuala). Editia din 2004 a Conferintei QAB va desemna premiantii inscrisi la editia 2003 si ii va prezenta pe concurentii celei de a treia editii (candidatii pentru 2005).

Despre Graffiti BBDO

Quadrant Amroq Beverages este unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania.
Ruxandra Voda, Graffiti BBDO
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/cea-mai-inedita-competitie-intr-o-companie-de-succes1-2-miliarde-de-lei-pentru-cel-mai-nerezonabil-proiect