Henkel doneaza 1 milion de Euro pentru victimele inundatiilor din Asia de Sud Est

BUCURESTI - 6 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Düsseldorf – Grupul Henkel a decis sa acorde imediat dupa catastrofa 50.000 Euro pentru fiecare tara din regiunea Asia de Sud Est afectata de tsunami.

Henkel doneaza 1 milion de Euro pentru victimele inundatiilor din Asia de Sud Est

In total, donatiile in bani ale companiei Henkel s-au ridicat la 500.000 Euro. Pe langa ajutorul material, compania Henkel va trimite in regiune articole de imbracaminte si produse de igiena in valoare de 500.000 Euro.

“Henkel incearca sa reactioneaze cat mai rapid si direct posibil la dezastrul din Asia, acordand atat sprijin material cat si asistenta victimelor catastrofei”, a explicat Knut Weinke, Vice Presedinte Executiv de Resurse Umane, Henkel KGaA.

Despre Graffiti BBDO

"Henkel - A Brand like a Friend". Henkel este lider international cu marci si tehnologii care fac viata oamenilor mai usoara, mai buna si mai frumoasa. Grupul Henkel desfasoara activitati in trei domenii strategice: Detergenti si produse pentru Ingrijirea locuintei, Produse cosmetice si Adezivi, substante izolatoare si tehnologii de suprafata. In anul fiscal 2003, Henkel Group a inregistrat vanzari in valoare de 9.436 miliarde euro si un profit operational (EBIT) de 706 milioane euro. Grupul Henkel are peste 50.000 de angajati in intreaga lume. Oameni din peste 125 de tari au incredere in marcile si tehnologiile Henkel.


Roxana Poede, Graffiti BBDO
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/henkel-doneaza-1-milion-de-euro-pentru-victimele-inundatiilor-din-asia-de-sud-est