MASTERFOODS ROMANIA – 10 ANI DE SUCCES PE PIATA ROMANEASCA

BUCURESTI - 5 aprilie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Masterfoods Romania, producator al celebrelor marci Mars, Snickers, Twix, Bounty, Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas, aniverseaza 10 ani de activitate pe piata romaneasca. In Romania, compania este lider de piata in segmentul batoanelor de ciocolata si al hranei pentru animale de companie.

Pe piata romaneasca, compania comercializeaza o gama diversificata de produse: hrana pentru animale de companie, batoane de ciocolata, dulciuri, orez si sosuri. In 10 ani, Masterfoods a generat direct si indirect peste 3,000 de locuri de munca, prin intermediul activitatilor proprii si prin contractarea de servicii, si a investit peste 10 milioane USD in echipamente de productie achizitionate din Romania. Planurile de achizitii pe urmatoarele sase luni se ridica la 2.5 milioane USD.

In cei 10 ani pe piata romaneasca, Masterfoods s-a implicat in numeroase proiecte de educare a proprietarilor de animale de companie, axate pe regulile ingrijirii corecte a animalelor. De asemenea, Masterfoods Romania s-a implicat, individual sau alaturi de alti parteneri, in proiecte educationale in domeniul sanatatii si educatiei in domeniul nutritiei si alimentatiei.

“Masterfoods Romania a fondat piata hranei pentru animale de companie, aproape inexistenta in 1994, anul infiintarii companiei. Mai mult decat atat, compania a investit puternic si in educarea publicului cu privire la alimentatia, sanatatea si ingrijirea animalelor de casa. Si in urmatorii ani vom continua sa oferim o gama cat mai larga de produse de calitate consumatorilor romani, si sa ne implicam in proiecte de responsabilitate sociala legate de domeniul nostru de activitate si conforme cu strategia noastra" a declarat Darius Komiszarek, Regional Manager Balkans Masterfoods.


Despre Graffiti BBDO

Masterfoods Romania este parte integranta a companiei multinationale Mars Incorporated, cunoscuta in intreaga lume atat pentru produsele sale Mars, Snickers, Twix, Bounty, pentru marcile de hrana pentru animale Whiskas, Pedigree, Chaapi, Kitekat, pentru gustoasele orezuri si sosuri Uncle Ben’s cat si pentru multe alte produse si marci specifice diferitelor colturi ale lumii.

Persoana de contact: Ioana Manoiu, Graffiti BBDO
Tel: 021 – 221 02 00

Email: ioana_manoiu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/masterfoods-romania-10-ani-de-succes-pe-piata-romaneasca