Media Direction gestioneaza serviciile de media pentru Dr. Oetker

BUCURESTI - 9 martie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Media Direction gestioneaza serviciile de media
pentru Dr. Oetker

Media Direction gestioneaza serviciile de media  pentru Dr. Oetker

|ncepand cu aceasta luna, Media Direction, parte a Grupului BBDO Romania, va gestiona serviciile de media pentru compania Dr. Oetker Romania.

Parteneriatul cu Media Direction a fost stabilit in urma castigarii licitatiei organizate de Dr. Oetker Romania pentru servicii de media. Contractul intre cele doua companii a fost incheiat pentru o durata de un an.

“Suntem onorati sa colaboram cu o companie cum este Dr. Oetker – un nume in industria europeana de profil, cu o istorie si o traditie de neegalat. Volumul de activitati preconizate de Dr. Oetker Romania pentru 2004 este unul destul de mare si speram ca serviciile de media pe care le oferim clientului sa aduca un plus de valoare proiectelor derulate de compania Dr. Oetker Romania”, declara Carmen Lixandru, Managing Director Media Direction.

Dr. Oetker este o companie de origine germana, cu peste 110 ani de traditie.
Dr. Oetker este cel mai puternic producator de aditivi de patiserie, prafuri pentru deserturi si conservanti din Romania, fiind prezent pe piata locala cu peste 70 de produse.

Despre Graffiti BBDO

Media Direction a fost fondata in 2001 situandu-se, inca de la lansare, in topul celor mai puternice agentii de media romanesti. |n momentul de fata, Media Direction are semnate contracte de parteneriat cu peste 30 de companii din cele mai importante domenii de activitate, oferind servicii complete de media atat pentru clienti internationali cat si pentru agentii si clienti locali. Dupa aproape 3 ani de la infiintare, rezultatele obtinute confirma profesionalismul si experienta echipei Media Direction.
Graffiti BBDO, Ruxandra Voda, PR Director
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/media-direction-gestioneaza-serviciile-de-media-pentru-dr-oetker