SCANDIA ROMÂNĂ SA ANUNŢĂ REZULTATE RECORD ÎN 2003

BUCURESTI - 13 aprilie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Scandia Română SA, lider naţional pe piaţa conservelor din carne, şi-a depăşit în 2003 performanţele foarte bune înregistrate în anul precedent. Astfel, în anul 2003, Scandia Română a raportat o cifră de afaceri de aproape 15 milioane de Euro, în comparaţie cu 10 milioane de Euro în 2002.

SCANDIA ROMÂNĂ SA ANUNŢĂ REZULTATE RECORD ÎN 2003

Datorită rezultatelor excepţionale înregistrate, la sfârşitul anului 2003, Scandia Română SA a atins o cotă valorică de peste 36% din piaţa de pate la conservă (sursă: AC Nielsen), ceea ce îi asigură companiei poziţia de lider în această categorie.

În anul 2003, Scandia Română SA a derulat programe de investiţii în valoare totală de 2,3 milioane Euro, care au vizat modernizarea capacităţilor deja existente. Cea mai importantă investiţie a fost un proiect SAPARD în valoare de 2 milioane de Euro, finalizat la începutul anului 2004, prin care s-a modernizat întreaga linie de producţie. Investiţiile au inclus şi componenta de resurse umane, compania creând 65 noi locuri de muncă doar în anul 2003. În prezent, compania numără 505 de angajaţi.

“Anul 2003 a reprezentat pentru noi încă o confirmare că produsele noastre se bucură de succes în rândul consumatorilor români. Nu este o surpriză, ţinând cont că avem o tradiţie de peste 80 de ani, timp în care calitatea s-a situat constant la cele mai înalte cote. Suntem bucuroşi să oferim consumatorilor produse realizate cu tehnologie de ultimă oră”, a declarat Sorin Bozdog, Director Comercial Scandia Română SA.
Înfiinţată în anul 1922, compania a lucrat mult timp în exclusivitate pentru pieţele externe, preponderent vestice. Începând cu anul 1996, fabrica a reabordat piaţa românească, unde într-un termen relativ scurt, a devenit lider.

Despre Graffiti BBDO

În prezent, compania Scandia Română SA produce diferite sortimente de conserve, împărţite în 3 categorii: pateuri (80% din producţie, Pate Poiana, Pate Sibiu, Pate Bucegi), conserve din carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, etc) şi mâncăruri (ciorbă de burtă, costiţă cu fasole, cârnăciori cu fasole, gulaş de vită, de porc, sarmale, etc.).
Graffiti BBDO, Roxana Poede, tel 221.02.00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/scandia-romana-sa-anunta-rezultate-record-in-2003