Acum, la Editura Leda, volumul II din seria Vampirii din Morganville, Balul fetelor moarte, de Rachel Caine!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

„Dacă Rachel Caine nu este pe lista dumneavoastră de cumpărături obligatorii, treceţi-o imediat, fără ezitare!” – The Eternal Night

Bine aţi venit în Morganville, Texas ! Nu rămâneţi pe afară după ce se lasă întunericul…

Claire Danvers nu duce lipsă de provocări… cum ar fi viaţa printre creaturile nopţii. Partea bună este că are un straşnic vecin de cameră (care are obiceiul să dispară odată cu răsăritul soarelui) şi un nou iubit (care are talentul de a da veşnic de necazuri).

Între timp, o frăţie îşi organizează anualul Bal al Fetelor Moarte şi – surpriză! – Claire şi prietena ei Eve, proscrisă ca şi ea, sunt invitate. Fetele se duc la petrecere, sperând să găsească acolo ajutorul de care au nevoie pentru salvarea lui Shane. Dar când află adevăratul motiv al invitaţiei, întregul iad se dezlănţuie, fiindcă de data aceasta viii şi morţii deopotrivă sunt gata să sfâşie cortina nopţii.

Traducere din limba engleză şi note de Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-300-7
Colecţia: FANTASY LEDA
384 pagini
13 x 20 cm, copertă cartonată
39,90 lei

Din seria Vampirii din Morganville a mai apărut:

Vol. I – CASA DE STICLĂ
Traducere din limba engleză şi note de Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-296-3
Colecţia: FANTASY LEDA
384 pagini
13 x 20 cm, copertă cartonată
39,90 lei

Rachel Caine, pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse. Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004.

Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte).
Vă invităm să-i vizitaţi website-ul la adresa www.rachelcaine.com şi pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.

Carte recomandată de: Cool Girl.


Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinta in 2004, prin reunirea sub o singura sigla a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflate in al doilea deceniu de activitate in domeniul cartii, editurile componente ofera cititorilor peste 400 de titluri anual, in domenii de o mare diversitate: de la manuale scolare la dictionare, atlase si tratate, lucrari de medicina, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii si tineret etc.

EDITURA LEDA – GRUPUL EDITORIAL CORINT
Str. Mihai Eminescu nr. 54 A,
Sector 1, Bucureşti
Tel.: 021 319 47 97; 021 319 47 99
www.ledabooks.ro; www.edituracorint.ro
Evelina Bidea
PR Manager
Tel.: 0758 053 417

evelina.bidea@edituracorint.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-corint1/acum-la-editura-leda-volumul-ii-din-seria-vampirii-din-morganville-balul-fetelor-moarte-de-rachel-caine