Pentru toate cartierele h4l, structura de rezistenţă este proiectată de Pop și Asociații

BUCURESTI - 16 mai 2023

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

În colaborare cu Pop și Asociații, h4l Development și-a luat angajamentul de a duce la un alt nivel dezvoltările imobiliare. Prin această colaborare ne asigurăm că toate casele şi apartamentele h4l respecte normele de rezistență la cutremur, că au un risc redus din punct de vedere seismic și că sunt un loc, nu doar plăcut pentru a locui, dar şi foarte sigur.

Pentru toate cartierele h4l, structura de rezistența este proiectată de Pop și Asociații

Pentru toate cartierele h4l, structura de rezistența este proiectată de Pop și Asociații

 h4l înseamnă “fără compromisuri”, de aceea am ales ca proiectarea structurii să fie făcută pentru toate cartierele de Pop şi Asociaţii. Această colaborare ne oferă foarte multă linişte. Când mergi în București pe lângă marile clădiri de birouri şi știi că proiectul de structură a fost făcut de aceeași echipă, te cuprinde un sentiment de liniște, știi că în casele și apartamentele h4l eşti în siguranţă.  

Liviu Ioneanu

h4l este curentul care se referă la cartierele care însufleţesc viaţa. Astfel de cartiere, de apartamente cu terasă și case cu grădină se dezvoltă  în București, Brașov și Constanța. Prin parteneriatul cu Pop și Asociații, h4l se asigură că aceste proiecte aduc o nouă viziune în contextul dezvoltărilor imobiliare din România, mizând pe o crearea unor medii sigure, rezistente și stabile, care vor sta la baza unei experiențe premium de locuire pentru locatari.

Pop și Asociații, cu un renume internațional în proiectarea de fundații, au ca obiectiv primordial crearea de structuri rezistente și sigure pentru clădiri mari de birouri, facilități sportive și alte tipuri de structuri funcționale și durabile. În plus, rezistența structurilor la cutremur, siguranța și confortul optim pentru locatari sunt puncte forte reprezentative. Experiența vastă în elaborarea de proiecte cât mai diverse, de la clădiri de birouri și de locuințe, centre comerciale, instituții de învățământ și facilități pentru sport reflectă maturitate și un know-how absolut necesar în parteneriatul cu h4l.

Împreună, aceștia se concentrează pe proiectarea structurilor pentru clădiri de cartiere rezidențiale care se încadrează perfect în nevoile și stilul de viață al clienților lor. Fiecare proiect este tratat ca o oportunitate de a crea un spațiu unic, care să îndeplinească toate cerințele și așteptările oamenilor.

În concluzie, parteneriatul dintre h4l și Pop și Asociații reprezintă un pas important în dezvoltarea imobiliară din România, un pas spre inovare, creativitate și calitate. Fiecare proiect este un pas înainte în direcția îmbunătățirii vieții oamenilor și a creșterii standardelor în domeniul imobiliar. 

 

Citește mai mult despre h4l în site-ul proiectului, descoperă casele cu grădină la preț de apartament h4l THE VILLAGE sau apartamentele cu terasă din cartierul h4l MILLENNIUM. De asemenea poți accesa o serie de resurse, informații despre piață, despre cum să validezi un apartament sau informații tehnice. De exemplu, în articolul Apartamente cu terasă București vorbim despre beneficiile aduse de alegerea unui apartament cu terasă. 

Despre h4l

h4l (home 4 life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. În acest moment, noi, h4l, ridicăm 7 astfel de cartiere în România, 5 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. h4l (home 4 life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/h4l/pentru-toate-cartierele-h4l-structura-de-rezistenta-este-proiectata-de-pop-si-asociatii