Comori naturale. Descoperă pădurea Hoghilag - Prod

BUCURESTI - 15 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Podișul Mediașului, Grup de Acțiune Locala, organizează evenimentul de lansare a traseelor turistice marcate în cadrul proiectului ,,Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”.

turism transilvania

turism transilvania

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 Noiembrie 2022, în zona Hoghilag – Prod și va consta în parcurgerea traseului, un concurs de tip vânătoare de comori, foc de tabără cu muzică folk, cină tradițională gătită la ceaun.

De asemenea, doritorii vor putea testa plimbarea cu bicicleta electrică. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților biciclete electrice, în limita disponibilității, pe principiul primul venit, primul servit.

Despre Vânătoarea de comori naturale – #DescoperăPădurea

Concursul este destinat famillilor, dar se poate participa și individual. Fiecare participant va primi o listă a obiectelor amplasate pe traseu și o listă cu fotografii de realizat pe parcursul traseului marcat Hoghilag – Prod. Fiecare element de pe listă are un anumit punctaj; prin însumarea punctelor se va stabili clasamentul, pe fiecare dintre cele două categorii – Familie și Individual.

Premiile în valoare totală de 1.000 RON, constau în coșuri cu bunătăți din zona Podișul Mediașului, produse locale care provin de la Cooperativa Bucate din Proximitate. Înscrierea la concurs este GRATUITĂ. Numărul de locuri este limitat iar criteriul de alegere este PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT.

Despre proiect

Eveniment  realizat în cadrul proiectului ”Trasee turistice în Colinele Transilvaniei”, finanțat prin Măsura 19 – LEADER, Submăsura 19.3 B, Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Grupul de Acțiune Locală Asociația Transilvană Brașov Nord,  în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile TârnavelorAsociația Grupul de Acțiune Locală Podișul Mediașului și Asociația Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Hârtibaciu, și-au propus ca, prin acest proiect, să contribuie la dezvoltarea și promovarea traseelor turistice din Colinele Transilvaniei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/comori-naturale-descopera-padurea-hoghilag-prod