Despre soluţii personalizate pentru un marketing online eficient, ȋn cadrul emisiunii "Business Philosophy"

BUCURESTI - 8 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Recomandǎrile specialistului Daniel Slăvenie, CEO & Partner “ Limitless Agency”.

limitless

limitless

          Emisiunea „Business Philosophy” ,de la Canal 33, l-a avut asearǎ ca invitat pe Daniel Slăvenie, CEO & Partner “Limitless Agency”.

 

         Am aflat care sunt aşteptǎrile beneficiarilor, adesea doritori de rezultate rapide, dar şi realitatea muncii din spatele procesului de optimizare a website-urilor, ȋn special a celor dedicate magazinelor online, agenţia avȃnd peste 400 de astfel de clienţi ȋn portofoliu.

 

            Ȋn era digitalǎ, orice afacere care vinde produse, dar și servicii, ar trebui să ia în considerare serios crearea unui magazin online.

          “Începutul de an indică faptul că piața de ecommerce își continuă creșterea într-un ritm organic, tot mai mulți români preferând să achiziționeze produse sau servicii online. De altfel, crește tot mai mult încrederea consumatorilor în platformele de ecommerce, având loc achiziții cu valori mari, de mii sau sute de mii de lei. De asemenea, vom vedea o creștere și a numărului de magazine în online, având în vedere preferința tot mai mare a românilor pentru a comanda produse online pentru a beneficia de avantajele oferite de acest canal”, a declart Daniel Slăvenie, CEO & Partner Limitless Agency.

           Printre subiectele abordate, la care am primit raspunsuri şi recomandǎri, se numǎrǎ şi acestea:

- ce strategii funcţioneazǎ în scopul optimizării prezenţei online și creșterii vânzărilor;

- de ce unele instrumente de marketing online sunt mai eficiente, iar altele nu şi trendurile din domeniu;

- care sunt concepțiile greșite din piață despre marketingul online;

- cum ar trebui să gestioneze companiile bugetele de marketing;

- de ce se promoveazǎ constant marile branduri;

- care este rolul componentei de consultanţǎ, audit şi consiliere a clienţilor, dar şi procesul de educare a consumatorului final, cel aflat ȋn faţa vitrinei virtuale a magazinelor online;

- ce bugete alocǎ retailerii pentru servicii de marketing online şi ecommerce.


         Rǎspunsurile primite ȋn cadrul emisiunii ne-au condus spre o singurǎ concluzie: dacǎ investeşti în oameni de calitate, profesioniști, afacerea ta va crește și se va dezvolta armonios!

 

          Aflǎ toate detaliile urmǎrind integral emisiunea!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/despre-solutii-personalizate-pentru-un-marketing-online-eficient-n-cadrul-emisiunii-business-philosophy