#Focustogreenecolife - Regândeşte turismul pe 27 septembrie. Care este perspectiva ta?

BUCURESTI - 26 septembrie 2022

Comunicat tip General in Turism

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi aduce informaţii interesante despre „lumea verde” şi viaţa Pămȃntului.

oi

oi

 „Regândirea turismului” - tema Zilei Mondiale a Turismului 2022 

#focustolife

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie, de către 159 de ţări, şase membri asociaţi şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) – agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Sărbătoarea oficială din acest an va fi găzduită de Indonezia, celebrând această oportunitate de a regândi modul în care facem turism pentru un sector mai durabil, mai incluziv și mai rezistent.

„Regândirea turismului” este tema Zilei Mondiale a Turismului 2022.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce cu această ocazie oportunitatea de a ne … regandi călătoriile! 

In această zi ne adunăm împreună pentru a împărtăși poze, amintiri, trăiri și experiente avute ca turiști prin România!

CUM?

Avem nevoie de tine, pentru a prezenta pe deplin potențialul turismului și de a aduce comunitățile împreună.

CE?


Trimite fotografii și videoclipuri (personale) de înaltă rezoluție care înfățișează cel mai bine întregul lanț valoric; de la producători de suveniruri, la manageri de pensiuni, ghizi turistici și calatori, toți cei care dau puterea turismului de a genera o creștere în țara noastră și de a aduce o transformare pozitivă pentru oameni.

Află aici CE FEL DE FOTOGRAFIE.   


Participă și tu!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/focustogreenecolife-regandeste-turismul-pe-27-septembrie-care-este-perspectiva-ta