hirose    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hirose

 • hirose. Nr. stoc RS 688-9042 - Marca Hirose - Cod de producător: DF11-10DS-2C. Să fii mic, e lucuru mare!

  hirose

  Bucuresti - 14 septembrie 2020

  Comunicat de Aurocon Compec SRL

  Creșterea cerințelor clienților pentru dispozitive electronice mai mici, mai compacte, cu caracteristici de performanță mai ridicate, a condus la o tendință evidentă de micșorare a conectorilor. În piețele în creștere de astăzi, scopul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conectori , compec , rs components , aurcon compec , hirose

  Vezi toate comunicatele de presa despre hirose

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hirose.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hirose. Informatiile despre hirose cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hirose, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hirose, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.