Despre terapie PRO- intinerire, mancare sanatoasa si stil de viata – Program Beautiful Aging Therapy creat de psiholog Aida Ivan

BUCURESTI - 27 iunie 2019

Comunicat tip General in Sanatate

Oricat de mult ne-am dori sa ne mentinem tinere si frumoase, timpul isi pune amprenta asupra corpului nostru, dar si a psihicului. Nu ne dam seama cand a trecut timpul si traim din amintirile vremurilor in care eram foarte tineri si nu aveam nici o grija. Daca pentru unii procesul de imbatranire este foarte usor de acceptat si varsta nu reprezinta altceva decat o simpla cifra, nu acelasi lucru se poate intampla in toate cazurile.

hipnoza pro intinerire program BAT Aida Ivan

hipnoza pro intinerire program BAT Aida Ivan

Pentru a putea sa faci fata mai usor acestei treceri sunt cateva lucruri pentru a crea o trecere mai lina in aceasta etate. Printre acestea se numara terapia anti – imbatranire, stilul de viata si mancarea sanatoasa consumata de-a lungul vietii. De fapt, am numit aceast terapie PRO Intinerire , Beautiful Aging Therapy, intrucat efectele sunt benefice si creierul este sugestionat pozitiv. 

Metode prin care poti sa intampini varsta cu zambetul pe buze

Terapia PRO- intinerire inseamna sa primesti ajutor specializat in a accepta  si a te bura de fiecare etapa, dar si sa ne pregatim pentru a putea sa intampinam varsta a treia cu zambetul pe buze. Pentru a te pregati din timp, urmarea unui stil de viata sanatos are foarte multe efecte benefice asupra organismului tau si te poate ajuta sa imbatranesti mai frumos. Alimentatia corespunzatoare te poate ajuta foarte mult sa iti mentii sanatatea si multe alte avantaje. 

Terapia pro - intinerire nu inseamna numai consiliere si pregatire, ci este un program care are drept scop echilibrarea organismului, eliminarea blocajelor si a stresului, a oricaror credinte care limiteaza accesul la resurse, la tinerete si la o viziune diferita asupra vietii. BAT sau Beautiful Aging Therapy este o combinatie dintre exercitiu fizic si mental care poate sa aduca echilibrul. Se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se bucure de viata si de tot ceea ce are de oferit. Acest tip de terapie este un adevarat mod de viata de care poti sa te bucuri in fiecare zi. Tot ceea ce faci astazi poata sa aiba un impact semnificativ asupra zilei de maine. 

Terapia PRO- intinerire o metoda pentru a-ti regasi echilibrul interior

Daca doresti, putem descrie acest program prin echilibrul pe care il ofera fiecarei persoane in parte. Aceasta modalitate de terapie, combinata cu un stil de viata sanatos reprezinta calea cea mai buna prin care poti sa gasesti echilibrul mental, fizic, emotional si spiritual. In cadrul sedintelor de terapie anti – imbatranire vei putea sa practici mindfuness, yoga si sa inveti cum sa iti asculti mai bine organismul astfel incat sa ii poti oferi ceea ce are nevoie. 

Un stil de viata sanatos inseamna sa iti schimbi in totalitate obiceiurile iar prin acest tip de terapie poti sa iti atingi scopurile mult mai usor. Vei invata foarte multe lucruri utile despre cum sa iti asculti corpul, dar , mai ales, sa elimini anumite blocaje  si credinte care te impiedica sa iti atingi scopurile. Terapia pro- intinerire reprezinta una dintre cele mai bune lucuri pe care pe poti face pentru tine, asadar nu trebuie sa amani nici macar o zi. 

Despre IXPR

Infiintata in anul 2012, agentia IXPR furnizeaza solutii de continut, copywriting si dezvoltarea afacerii online din anul 2014.
Serviciile agentiei:
- copywriting - SEO si creativ
- copywriting pentru social media
- branding
- solutii de continut pentru SEO si notorietate