Zonia - un nou logo, aceeași dăruire pentru feminitate

Mangalia - 20 septembrie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Zonia .ro, site-ul de haine de damă cu vânzare exclusiv online, și-a schimbat logo-ul, aducând un tribut femeii actuale: feminină, puternică, elegantă. Schimbarea vine ca răspuns a ceea ce reprezintă brand-ul pentru clientele sale și pentru feminitate, în general: feminitatea ca stare și atitudine.

Logo ZONIA

Logo ZONIA

  ”Cu siguranță elegantă” 

Zonia

Zonia.ro, site-ul de haine de damă cu vânzare exclusiv online, și-a schimbat logo-ul, aducând un tribut femeii actuale: feminină, puternică, elegantă.  Schimbarea vine ca răspuns a ceea ce reprezintă brand-ul pentru clientele sale și pentru feminitate, în general: feminitatea ca stare și atitudine.  

 

Noul logo este simplu, constituit doar din litere, majuscule simple. Culoarea roșie este profund feminină și seducătoare, în timp ce literele, fine și fără alte elemente grafice, inspiră eleganță prin simplitate, apanajul femeii contemporane în căutarea naturaleței. 

 

Geometria simplă a caracterelor este asemuită caracterului puternic și încrezător al femeii Zonia. În același timp,  litera Z trimite la semnificația numelui Zonia, specia de fluture și implicațiile sale: metamorfoza. Echipa Zonia crede cu tărie că ținutele elegante  pot produce schimbare din exterior spre interior. Cum fluturii își întind aripile în transformare, femeia Zonia va vibra culoare, putere și senzualitate prin rochii elegante Zonia.Mesajul noului logo este aliniat viziunii brand-ului Zonia:  feminitatea este atitudine, este  stare, este putere. Puterea femeii este seducția, jocul formei, vibrația culorii. Este spiritul pe care femeia îl îmbracă odată cu rochia aleasă. 

 

Fiecare colecție Zonia reîntărește dedicația mărcii în a susține femeia să evidențieze feminitatea prin modele simple sau complexe, cu croiuri variate și dimensiuni variate. Colecțiile sunt completate de rochii de mărimi mari până la 5 XL fiindcă feminitatea e atitudine. 

 

Noua colecție Zonia, Back to Work - readuce feminitate în birou după doi ani în care s-a lucrat preponderent de acasă. Este o oportunitate pentru fiecare  femeie să își evidențieze personalitatea. Noua colecție este o invitație spre feminitate.Ce reprezintă Zonia.ro?

 

Zonia  este marcă de haine de damă, axată în special pe rochii de ocazie , elegante, înființată în anul 2012. Magazinul funcționează exclusiv online, livrând în întreaga lume.

Marca Zonia este dedicată femeilor de pretudindeni, susținându-le să își etaleze feminitatea prin ținute elegante. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/i-explore/zonia-un-nou-logo-aceeasi-daruire-pentru-feminitate