ibsb    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ibsb

 • ibsb. IBSB Early Years Centre

  ibsb

  Bucuresti - 14 July 2020

  Comunicat de International British School of Bucharest

  Noua locație pentru grupa de grădiniță (Early Years) completează obiectivul școlii noastre de a oferi garanția că elevii beneficiază de cel mai bun start posibil pe traseul lor de studiu care va continua de-a lungul vieții. Cu accentul pus ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ibsb , scoala britanica bucuresti , gradinita internationala

  Vezi toate comunicatele de presa despre ibsb

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ibsb.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ibsb. Informatiile despre ibsb cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ibsb, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ibsb, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.