Atelier creatie Praline artizanale- atelier de facut cadou si de creat daruri din ciocolata

Locul desfasurarii: Studio Kuxa

Organizator: Société Gourmet COOKING CLASSES

Pentru cei ce vor sa faca daruri din suflet, un atelier de ciocolata este nu numai un dar pentru cel ce participa, dar si pentru cei ce se vor bucura de creatiile lui dulci. Inainte de Sfantul Nicolae si inainte de Craciun, aveti ocazia sa va inscrieti la cea mai frumoasa experienta cu ciocolata. Atelierele au loc pe 3 decembrie si 17 decembrie la ora 14:00. Participantii creeaza diferite sortimente de praline din ciocolata cuvertura cea mai buna din lume- Valrhona. De la umpluturi creative (cafea si anason, spfran, cream toffee) pana la decoratiuni fantezie (foita de aur, caramel, nuci felurite, petale de flori comestibile) si sfarsind cu a personaliza cutia speciala pentru cadou, vor deveni pentru doua ore ciocolatieri, artizani. Fiecare participant poate lua acasa 27 de praline impachetate in 3 cutii speciale, personalizate pe loc. In timpul atelierului ne vom rasfata cu celebrul Glühwine (vin fiert cu mirodenii si fructe), facut pe loc de chef Wendorf. Pentru aceste doua ateliere, sunt disponibile vouchere cadou personalizate ce pot fi expediate la adresa destinatarului. Mai multe detalii despre fabrica de ciocolata si atelierele de praline gasiti pe www.societegourmet.ro

Despre SOCIETE GOURMET COOKING CLASSES

Société Gourmet COOKING CLASSES &more..® Am inceput in 2009 sa aducem pentru prima data publicului din Romania, un hobby savuros al pasionatilor de gatit sau "bien vivre": cursuri de gatit alaturi de un chef strain din mediul gastronomiei internationale gourmet. In 2010 am avut primii clienti corporate, iar astazi Societe Gourmet se pozitioneaza ca fiind primul si cel mai rafinat furnizor de experiente culinare indoor si outdoor pentru pasionati individuali si mediul corporate.

Confirmare pana la data: 3 December 2011

Participare: Taxa de participare