Reginele Indiei vin la Agra Palace

BUCURESTI - 2 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social


In perioada 4 - 8 Martie restaurantul indian Agra Palace a pregatit un meniu special pentru toate doamnele si domnisoarele care ne vor calca pragul.

Reginele Indiei vin la Agra Palace
 In aceste zile, fiecare doamna si domnisoara care ne va vizita va fi tratata ca o adevarata regina la Agra Palace. 

Arun Kumar

Inca de la intrarea in restaurant ele vor avea parte de un tratament deosebit amintind de tratamentul reginelor de la palatul regal indian. Pe tot parcursul sederii lor in restaurant ele vor beneficia de toata atentia noastra pentru ca le vom desfata cu bauturi la discretie din care nu va lipsi sampania dar si mancarurile si prajiturile regale.

 

Aroma milenara a condimentelor indiene va fi si ea prezenta la Agra Palace prin retetele preparate de Arun Kumar pentru acest eveniment. Astfel doamnele vor primi din partea casei cate un cocktail afrodisiac Kama Sutra iar Kumar le va gati un meniu special si deserturi regale din care nu vor lipsi condimentele precum caju, fistic sau migdale dar si alte ingrediente secrete. 

 

Printre mancarurile preparate de bucatarul nostru Arun Kumar se numara salata samundari din creveti si pui la gratar cu busuioc si menta proaspata, tiranga kebab, carne tocata de miel marinata in ghimbir cu condimente indiene preparata in cuptorul de argila, rulada de piept de pui in sos cremos de caju si multe altele preparate special pentru acest eveniment.   

 

Pentru toate doamnele si dominisoarele care ne vor vizita am pregatit o atmosfera speciala, ele vor primi cate un bindi (o bijuterie sacra indiana acordata de Maharajahi reginelor lor dupa casatorie) simbolizand iubirea si respectul pentru acestea.      

 

 

Pretul meniului special in perioada 4 - 8 Martie la Agra Palace este de 99 ron pentru fiecare invitat, in plus ei vor primi un voucher de 20% discount pentru orice eveniment organizat la Palace Room Agra Palace.   

 

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in pagina speciala a restaurantului

 

http://www.agrapalace.ro/reginele-vin-la-agra-palace/

Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

Agra Palace este cel mai nou restaurant indian din Bucuresti si singurul restaurant complet care vine in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Agra Palace a fost deschis de Arun Kumar, bucatarul care a adus prima oara mancarea indiana in Romania.