Revelion 2011 exotic la restaurantul indian Agra Palace

BUCURESTI - 11 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Administratie Publica, Arta & Entertainment

Cine alege sa-si petreaca revelionul 2011 la restaurantul indian Agra Palace va putea gusta din savoarea mancarurilor internationale intr-o noapte in care vom face inconjurul culinar al lumii.

Salon Eveniment Revelion - Palace Room

Salon Eveniment Revelion - Palace Room

 Vom incerca sa facem din seara de revelion o petrecere de neuitat pentru toti cei care vor trece pragul Agra Palace 

Arun Kumar

Ne vom intampina oaspetii cu mancaruri alese preparate de maestrul bucatar Arun Kumar, care are o experienta de peste 15 ani in prepararea mancarurilor exotice.

Agra Palace are 5 avantaje create speciale pentru revelionul 2011: Mancare Exotica, Formatie Muzica Live, Jocuri de artificii, DJ si Bautura Inclusa.

Meniul complet pregatit de Arun Kumar il puteti gasi pe pagina noastra speciala de revelion: www.agrapalace.ro/revelion2011

    Pentru fiecare masa, aperitiv sau fel principal, vom organiza un bufet suedez cu mai multe feluri de mancare pentru ca invitatii nostri sa poata alege din 6-7 mancaruri.

     Seara de revelion de la Agra Palace va fi animata de un program artistic in care o formatie va canta muzica live pentru toate gusturile, un DJ care va intretine atmofera, vom avea o tombola cu premii surpriza si nu in ultimul rand un spectacol de artificii care vor face din trecerea anilor o sarbatoare de neuitat. Clientii care vin alaturi de prietenii lor si-si fac o rezervare pentru 10 persoane pana pe 15 decembrie beneficiaza de o reducere de 10%. Copii sub 5 ani pot veni alaturi de parintii lor gratis iar cei peste 5 ani vor beneficia de 50% reducere.

    Despre INDIAN FOOD & SPICE SRL

    Pentru rezervari ne gasiti la 0788.066.928 - 0788.301.177 sau online la http://www.agrapalace.ro/rezervare si arunkumar@agrapalace.ro.

    Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indian-food-spice-srl/revelion-2011-exotic-la-restaurantul-indian-agra-palace