Intalnire cu Irina Nistor si Adelina Patrichi, dupa Festivalul de la Cannes, Sambata 2 Iunie, la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Intalnire cu Irina Nistor si Adelina Patrichi, dupa Festivalul de la Cannes,  Sambata 2 Iunie, la Taj Restaurant!

Se intampla daca alegeti sa cinati sambata seara la TAJ RESTAURANT ! Dupa Cannes, criticul de film Irina Margareta Nistor vine la Taj sa ne delecteze cu inca un roman cu o celebra ecranizare, una deja in faza remake-ului! "Fortareata de aur si vietile anterioare" este unul dintre cele 35 romane politiste scrise de regizorul Satyajit Ray, laureat al premiului Oscar.

Cazurile din faimoasa serie sunt rezolvate de detectivul Feluda, Sherlock Holmes-ul indian. Actiune, filozofie, intamplari hazlii, oameni cu puteri supranaturale, intrigi orientale si mai ales mult umor... Fenomenul Feluda a tinut captivi cititorii timp de 30 de ani! O noua editie la editura Taj, tradusa de Irina, deschide seria si promite sa va faca un tur al Indiei, caci fiecare "caz" se petrece in alta destinatie exotica.La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India , prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 2 iunie 2012

Participare: Intrare libera