Comunicate Taj Restaurant

Taj Restaurant

Compania Taj Restaurant a emis 66 comunicate de presa

 • Discovering Fabulous India, intr-o editie de exceptie, sambata 1 Februarie, la Taj Restaurant!

  Discovering Fabulous India, intr-o editie de exceptie, sambata 1 Februarie, la Taj Restaurant!

  BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

  Sambata aceasta, o masa de la restaurantul Taj se va transforma intr-un loc magic al devoratorilor de carti, un loc de intalnire cu arta . Adelina Patrichi are invitati alesi pe spranceana... la o cina indiana, in jurul unui roman care a facut valuri in lumea literaturii si a filmului. Ati ghicit, este vorba despre “ Vagabondul milionar ”… Virgil Iantu , prezentatorul cult al emisiunii "Vrei sa fii miliardar" in Romania, si Irina Margareta Nistor , traducatorul cartii, vor premia cel mai fidel cititor al editurii Taj cu un pachet de romane de Vikas Swarup, Amitav Ghosh si Rabindranath Tagore, greii de la Taj… Nu trebuie decat sa raspundeti la 3 intrebari, pe care le vom posta pe pagina editurii sambata dimineata… Ca de obicei cartile editurii sunt la masuta lor, pentru cei ce vor sa isi completeze “colectia”. Ei vor avea privilegiul de a primi un autograf de la Virgil Iantu si Irina Margareta Nistor, dar si o dedicatie de la Adelina Patrichi, editorul cartilor.    comunicatul de presa

 • Discovering Fabulos India intr-o noua editie, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si invitatii sai, Sambata 7 Decembrie, la Taj Restaurant!

  Discovering Fabulos India intr-o noua editie, alaturi de editoarea Adelina Patrichi si invitatii sai, Sambata 7 Decembrie, la Taj Restaurant!

  BUCURESTI - 5 decembrie 2013

  Pentru a celebra centenarul primului premiu Nobel al Asiei, editorul Adelina Patrichi si invitatii sai urca din nou la bordul Proiectului Tagore . O carte de aforisme orientale lirice, de-abia iesita din tipografie, ii asteapta pe cei care vor cina sambata la Taj Restaurant . Este vorba despre volumul inedit in limba romana "Licurici, perle de intelepciune", scris de Rabindranath Tagore, cel mai mare poet al Indiei. Tagore, cunoscut si iubit de Maitreyi, a fost un personaj fabulos; romancier, dramaturg, filozof, pictor, compozitor, eseist, profesor, ecologist, fondator de scoala, promotor al dansului, cantaret, el a lasat in urma sa o opera impresionanta.    comunicatul de presa

 • Sarbatorim joi 31 Octombrie Halloween si Sambata 2 Noiembrie Diwali, la Taj Restaurant!

  Sarbatorim joi 31 Octombrie Halloween si Sambata 2 Noiembrie Diwali, la Taj Restaurant!

  BUCURESTI - 24 octombrie 2013

  Noul Sezon a debutat la Taj Restaurant printr-o suită de evenimente, luna octombrie incheindu-se prin Halloween si Diwali - Festivalul Luminilor!
  Joi 31 Octombrie si Sambata 02 Noiembrie vă invităm la Taj Restaurant pentru a sarbatori intr-un mod original sarbatoarea de Halloween si Diwali – Festivalul Luminilor! Decoratiuni spectaculoase, un meniu special si o surpriza pe masura, concert live ZUM & ANDREEA CREPCIA!

  Desi le despart mari si oceane, India si America au un lucru in comun: sarbatoarea de Halloween! Joi, 31 Octombrie, Taj Restaurant petrece in stil American cu un décor fabulos, personal costumat, muzica live si un pachet special creeat pentru aceasta sarbatoare, format din: Starter la alegere din meniu, Fel de baza la alegere din meniu, Desert, Vin Rose, la doar 89 Lei de persoana.
      comunicatul de presa

 • Discovering Fabulous India intr-o noua editie, sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi, criticul de film Irina Margareta Nistor si invitati speciali!

  Discovering Fabulous India intr-o noua editie, sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi, criticul de film Irina Margareta Nistor si invitati speciali!

  BUCURESTI - 10 octombrie 2013

  Sunteti un nostalgic al emisiunilor culturale de calitate ale anilor '90? Va e dor de emisiunea "Cultura in lume", in care Adelina Patrichi , editorul si scriitorul de azi, va prilejuia intalniri cu Tagore, Manuel de Falla sau Andersen? Va amintiti calatoriile Manuelei Tanase Isaila, astazi producator Eurovision, in care va descifra misterele Thailandei? Erati un fan al "Video Ghidului", in care inconfundabila Irina Margareta Nistor va prezenta filmele deceniului? Sambata, Adelina, Manuela si Irina vor depana la o cina indiana amintiri din deceniul petrecut in TVR.
  Mergeti la masa cu cartile editurii Taj, luati una (cadou!) si veti primi dedicatii de la doamnele din TVR...
      comunicatul de presa

 • „ Art no just Food” intr-un nou sezon la Taj Restaurant, Sambata 21 Septembrie alaturi de editorul Adelina Patrichi si invitatii sai!

  „ Art no just Food” intr-un nou sezon la Taj Restaurant, Sambata 21 Septembrie alaturi de editorul Adelina Patrichi si invitatii sai!

  BUCURESTI - 19 septembrie 2013

  Daca iubitorii de arta culinara indiana credeau ca nu-i mai poate surprinde nimic in ceea ce priveste secretele celei mai exotice bucatarii de pe glob, Taj Restaurant le promite un sezon cum nu a mai fost altul!
  Revelatia sezonului va fi Chily Night! Cel mai nou concept in arsenalul de evenimente marca Taj Restaurant. Chily Night se vrea a fi o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele! Ca sa va aprindem curiozitatea, mentionam momentele de muzica live si dans autentice si degustarile de vinuri rafinate care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice.
  Si pentru ca am promis invitati de seama, iata unul dintre ei: editorul Adelina Patrichi, iubitoare si cunoascatoare indeaproape de cultura indiana. Seria de evenimente pe care prezenta Adelinei Patrichi o va complimenta poarta numele de Discovering Fabulous India, concept care vrea sa aduca la inima doritorilor arta. In noul sezon vom sarbatori centenarul celui mai cunoscut Nobel literar, Rabindranath Tagore, cu carti de marele autor publicate in premiera in Romania, pregatite de editorul de la Taj, Adelina Patrichi, impreuna cu echipa de orientalisti ai Proiectului Tagore.
      comunicatul de presa

 • Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi!

   Discovering Fabulous India, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de editoarea Adelina Patrichi!

  BUCURESTI - 23 mai 2013

  Taj Restaurant te asteapta sambata, intr-o editie exceptionala Discovering Fabulous India , cu o traista de carti pentru vacanta! Daca cinezi la noi, poti cumpara cele mai frumoase carti de dragoste cu numai... 10 lei! De la superbele si exoticele romane fluviu ultrapremiate "Palatul de clestar", "O mare de maci" sau "Un fluviu de fum" de Amitav Ghosh, pana la "Moarte la Curtea Rajahului" de printesa indiana Shivani Singh, "Chaturanga" de Rabindranath Tagore , "Devdas" de Saratchandra Chattopadhyay sau "Flush, cainele poetei" de Virginia Woolf. Intre orele 19:30 si 20:30 editorul Adelina Patrichi va asteapta intrebarile si sugestiile.    comunicatul de presa