Muzica din filme, o noua tema Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Muzica din filme, o noua tema Cafe Chantant, Sambata la Taj Restaurant, alaturi de Maestrul Sebastian Papaiani!

Muzica de film, un spectacol al muzicii si filmului, cantece care au creat scene de neuitat in istoria cinematografiei, alaturi de personalitati cunoscute din lumea filmului romanesc, o seara inedita, ambientata exotic, o intalnire cu arta culinara, pasiunea pentru muzica si orice alta forma de arta.

Va invitam sambata 26 Noiembrie sa luati parte la o noua  editie Café Chantant, alaturi de o prezenta déjà consacrata in cadrul acestor seri, Maestrul Sebastian Papaiani, alaturi de invitatii sai.

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular, fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 26 noiembrie 2011

Participare: Intrare libera