Sambata 28 Ianuarie - Discovering Fabulous India - prima editie la Taj Restaurant!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Sambata 28 Ianuarie - Discovering Fabulous India - prima editie la Taj Restaurant!

 

“ Nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit..”

O frantura de adevar desprinsa dintr-o filozofie veche a unei civilizatii vechi de cinci milenii, care a desenat schite ale spiritualitatii si ale infinitului: INDIA, aceasta patrie a contrastelor si a exagerarilor, surprinzatoare prin diversitate, cuceritoare prin cultura te va face mai atent la detalii.

Taj Restaurant va invita Sambata 28 Ianuarie la evenimentul Discovering Fabulos India, intr-un décor asiatic, alaturi de invitati pasionati de calatorie, povestitori carismatici, unde momentul cinei se poate transforma intr-un festival al gusturilor!

Curry, cardamon, scortisoara, coriandru, sofran, menta si petale de trandafir..doar o infima masura din miresmele ce se folosesc in bucataria Indiana, pe care o vom  prezenta in functie de regiune, printr-un fel de mancare reprezentativ la  fiecare eveniment organizat in noul sezon la Taj Restaurant.

Noul sezon dedicat evenimentelor Discovering Fabulous India se anunta a fi unul presarat cu multe surprize culinare si nu numai, invitati si momente speciale, calatorii si povesti spuse si transpuse doar pentru dvs.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

 

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 28 January 2012

Participare: Intrare libera