Autovehiculelor din categoria N3, neechipate corespunzator, nu li se va permite intrarea in tara prin anumite puncte de trecere a frontierei

BUCURESTI - 31 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Social

In baza Ordinului comun nr. 1-100/2004 al Ministerului Administratiei si Internelor si al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, se va interzice intrarea in tara, prin anumite puncte de trecere a frontierei, a autovehiculelor din categoria sus-mentionata care nu sunt echipate corespunzator, conform prevederilor legale (lanturi, nisip, lopeti, etc.).

In baza Ordinului comun nr. 1-100/2004 al Ministerului Administratiei si Internelor si al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pentru aprobarea procedurilor privind restrictionarea sau interzicerea temporara a circulatiei autovehiculelor N3 - destinate transportului rutier de marfuri avand masa totala maxima autorizata mai mare de 12 tone - care se deplaseaza pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, in perioada 30.012005 - 07.02.2005, se va interzice intrarea in tara, prin anumite puncte de trecere a frontierei, a autovehiculelor din categoria sus-mentionata care nu sunt echipate corespunzator, conform prevederilor legale (lanturi, nisip, lopeti, etc.).
Aceasta masura se va aplica la urmatoarele puncte de trecere a frontierei: Portile de Fier I, Bechet, Calafat, Giurgiu, Ostrov, Negru Voda, Vama Veche, Galati, Oancea, Albita si Sculeni.

Politia de Frontiera Romana solicita sprijinul reprezentantilor mass-media pentru a informa populatia cu privire la aceste masuri, astfel incat sa se evite aglomeratia in punctele de trecere si totodata, sa se asigure siguranta circulatiei pe drumurile publice in conditiile atmosferice actuale.

Despre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

Serviciul de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera

Fabian Badila
tel. 408.74.04
presa.igpf@mai.gov.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inspectoratul-general-al-politiei-de-frontiera/autovehiculelor-din-categoria-n3-neechipate-corespunzator-nu-li-se-va-permite-intrarea-in-tara-prin-anumite-puncte-de-trecere-a-frontierei