Intranet

Definitie Intranet

Retea privata similara cu un internet limitat la interiorul unei organizatii.Scopul intranetului este de a permite angajatilor sai sa partajeze informatiile si resursele de calcul ale intreprinderii. Un intranet poate fi utilizat de asemenea pentru a facilita colaborarea grupurilor de lucru si pentru teleconferinte.Inmod uzual, intreprinderile permit utilizatorilor intranetului sa acceseze internetul public printr-un firewall care poate filtra mesajele in ambele directii asigurand astfel securitatea organizatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intranet? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intranet.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intranet. Definitiile termenilor despre Intranet cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intranet, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intranet.