Scoala de excelenta pentru copii, profesori si parinti in perioada 27 august-4 septembrie

Locul desfasurarii: Centrul de Performanta

Organizator: IRSCA Gifted Education, Asociatia Conil

Scoala de excelenta pentru copii, profesori si parinti in perioada 27 august-4 septembrie

Cursuri de vară pentru copii supradotaţi

Copilul tău este pasionat de desen, dansează sau cântă la pian? Rezolvă probleme de matematică cât ai clipi sau tocmai scrie o carte, deşi nu a terminat încă şcoala primară? Înseamnă că locul lui este la Şcoala de Excelenţă, şoala copiilor curioşi şi veseli, dar şi a dascălilor care-şi preţuiesc învăţăceii.

 

Între 27 august şi 4 septembrie, Asociaţia IRSCA GIFTED EDUCATION, în parteneriat cu Asociaţia Conil, organizează la Bucureşti cursuri pentru copiii cu abilităţi deosebite într-un sistem educativ care să le acopere nevoile speciale de educare şi instruire în baza obiectivelor de integrare profesională şi social-economică.

 

Cursurile de vară se adresează copiilor talentaţi, profesorilor, dar şi părinţilor. Şcoala de vară a educaţiei de excelenţă îşi propune să proiecteze un nou curriculum care să valorizeze potenţialul şi individualitatea fiecărui copil. În paralel cu cursurile părinţilor şi ale cadrelor didactice, copiii vor beneficia, la cerere, de evaluare psihoaptitudinală şi cursuri de dezvoltare personală.

 

Cursurile de vară sunt coordonate de Prof. Dr. Florian Colceag, matematician, specialist în educaţia copiilor supradotaţi, deţinător al recordului mondial cu 84 de medalii la olimpiadele internaţionale, membru acreditat pentru România al prestigiosului World Council for Gifted and Talented Children.

 

Obiectivul acestui program de instruire este să creeze şi o punte de legătură între instituţiile educaţiei formale (Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Casa Corpului Didactic) şi instituţiile educaţiei non-formale 

Înscrierile cursanţilor se fac până pe 25 august pe e-mail la:lajos.kristof@gmail.com

 

Ce: Şcoala de vară a educaţiei de excelenţă

Când: 27 august – 4 septembrie 2012

Unde: Strada Herescu, nr. 29, Bucureşti

Taxa de curs: 460 lei

Sustinatori: Farmaciile Dona

Multumiri:

www.totuldespremame.ro

www.qbebe.ro

 

Persoana de contact:

Lajos Kristof

Director Programe si Consiliere Copii Supradotati

Tel:0756.355.047

 

Despre IRSCA GIFTED EDUCATION

Despre Johns Hopkins University Carey Business School:

Cu o traditie de peste 130 de ani, Johns Hopkins University ramane un lider mondial atat in domeniul predarii si al cercetarii. Aproape inca de la infiintarea sa, Johns Hopkins University a oferit o educatie de afaceri inovativa. Carey Business School se bazeaza pe traditia excelentei puse in practica si cercetare a Johns Hopkins University. Construita pe 9 decenii de programe de afaceri la Johns Hopkins University, Carey Business School si-a inceput activitatea in Ianuarie 2007, cu o donatie de 50 mil $ din partea Wm. Polk Carey, Membru Emeritus al bordului Johns Hopkins University si Chairman al companiei Carey & Company LLC, prin intermediul fundatiei sale, W.P. Carey Foundation.
WEB: http://carey.jhu.edu/


Despre CEU Business School:

CEU Business School a fost fondata in anul 1989 de catre un grup de vizionari, printre care se numara filantropul George Soros si antreprenorul Sándor Demján, fiind prima institutie educationala ce oferea programe de MBA de tip american in Europa Centrala si de Est. Inca de la inceputul activitatii, CEU Business School a dezvoltat standarde educationale aliniate modelelor occidentale, in acelasi timp pastrand permanent o savoare locala in paralel cu dezvoltarea economica a acestei regiuni. Cunoscuta initial sub numele de IMC (International Management Center), in anul 2002, Scoala de Afaceri a devenit parte integranta a Universitatii Central Europene (CEU - Central European University).
WEB: http://www.ceubusiness.orgDespre IRSCA Gifted Education:

Misiunea noastra este promovarea si dezvoltarea persoanelor cu har si talent din toate domeniile. IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; the Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability. Initiator si fondator al Consortiului EDUGATE, initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta - Legea nr.17/2007. Initiatorul primului Program National al Educatiei de Excelenta pentru o educatie de calitate in toate scolile romanesti, al retelei nationale de scoli afiliate CRED - Centrul Roman pentru o Educatie de Calitate, initiatorul campaniei nationale „Profesor de vocatie”, al Institutului National de Studii pentru Educatia de Excelenta, al primei Conferinte Nationale asupra educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor, al programelor de invatare accelerata, consultanta, mentorat si de imbogatire a curriculei scolare.
Citeste scrisorile internationale de recomandare: www.supradotati.ro/scrisori_sprijin.php
WEB: www.supradotati.ro/centru

Confirmare pana la data: 25 august 2012

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Farmaciile Dona Farmaciile Dona
Parteneri eveniment:
  • Centrul de Performanta Conil Centrul de Performanta Conil