3000 de Directori de Magazin sunt în centrul noii campanii JYSK

BUCURESTI - 6 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, a atins 3000 de magazine în lume și se îndreaptă către următorul obiectiv de 5000 de magazine. Compania va avea nevoie, astfel, să atragă un număr mare de Directori de Magazin. Pe viitorii colegi, JYSK își propune să îi atragă printr-o campanie de Employer Branding bazată pe ajutorul celor 3000 de Directori de Magazin actuali.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
JYSK 3000 de Directori de Magazin

JYSK 3000 de Directori de Magazin

 Poziția de Director de Magazin este una dintre cele mai importante în JYSK. Directorii noștri de magazin pot influența foarte mult atât performanța magazinelor, cât și evoluția profesională a colegilor din magazin. Acesta este motivul pentru care am ales ca eroii acestei campanii să fie cei 3000 de Directori de magazin care ne ajută să devenim și mai buni și să ne atingem obiectivele propuse.  

Simona Carp, HR Manager JYSK România și Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, a atins 3000 de magazine în lume și se îndreaptă către următorul obiectiv de 5000 de magazine. Compania va avea nevoie, astfel, să atragă un număr mare de Directori de Magazin. Pe viitorii colegi, JYSK își propune să îi atragă printr-o campanie de Employer Branding bazată pe ajutorul celor 3000 de Directori de Magazin actuali.

În luna februarie, JYSK a ajuns la 3000 de magazine în lume. Pentru a celebra acest număr și pentru a continua drumul către 5000 de magazine, JYSK lansează cea mai mare campanie de Employer Branding de până acum: 3000 de Directori de Magazin.   

Și în România, compania caută noi colegi. În acest moment, în țară există 97 de magazine, iar obiectivul este de a ajunge la 150 de magazine JYSK.  

“Poziția de Director de Magazin este una dintre cele mai importante în JYSK. Directorii noștri de magazin pot influența foarte mult atât performanța magazinelor, cât și evoluția profesională a colegilor din magazin. Acesta este motivul pentru care am ales ca eroii acestei campanii să fie cei 3000 de Directori de magazin care ne ajută să devenim și mai buni și să ne atingem obiectivele propuse. Iar unul dintre aceste obiective este de a ajunge la 150 de magazine în România, ceea ce înseamnă că vom avea nevoie de colegi noi pentru poziția de Director de Magazin”, spune Simona Carp, HR Manager JYSK România și Bulgaria.


Sondaj de amploare printre Directorii de Magazine

Pentru a găsi și a atrage noi colegi, cel mai bine este să îi privești mai întâi pe colegii care au o poziție similară și care își fac meseria foarte bine, pentru a fi sigur că vei găsi candidații potriviți.

Aceasta a fost premiza de la care a pornit inițiativa JYSK. În toamna anului 2020, compania a realizat un sondaj internațional în rândul celor 3000 de Directori de Magazin. În România au răspuns peste 130 de Directori de Magazin și Directori de Magazin în Training. Sondajul a arătat care sunt trăsăturile și pasiunile cel mai des întâlnite la un Director de Magazin din JYSK.

“Prin această campanie ne-am propus două lucruri: să îi sărbătorim pe cei 3000 de Directori de Magazin pe care îi avem în prezent și care sunt mândri că fac parte din companie și să atragem viitoarele talente, pe cei care ne vor ajută să mergem mai departe în călătoria noastră, pentru a ne atinge obiectivul de 5000 de magazine în lume. Atunci când tu crești, și noi creștem, așa cum credem în JYSK”, spune Kateryna Babenko, HR Director in JYSK.

Campania JYSK se va desfășura la nivel global, atât intern, cât și extern, pe LinkedIn, Facebook, Instagram și Youtube, unde vor fi prezente reclame, clipuri video și un test, toate conectate cu mesajul campaniei: Vrei să te alături celor “3000 de Directori de Magazin?”.

Provocarea celor 3000 de Directori de Magazin JYSK

Una dintre pasiunile cel mai des întâlnite în rândul eroilor campaniei este sportul. 90% dintre cei 3000 de Directori de Magazin din JYSK au o viață activă sau practică un sport. În România, procentul este chiar mai mare. 96% dintre colegii din România spun că le place să se mențină în formă.

Pornind de la această trăsătură comuna, compania invită publicul să facă mișcare alături de Directorii de Magazin, în cadrul unei curse virtuale.

Provocarea celor 3000 de Directori de Magazin va avea loc în perioada 13 – 23 mai pe aplicația Running Heroes România. Oricine poate participa, indiferent de locul în care se află.

Provocarea a fost precedată de o cursă interna, adresată tuturor angajaților companiei. Timp de 6 zile, angajații a trebuit să adune un număr cât mai mare de kilometri fie în alergare, mers sal drumeție. La cursă au participat peste 170 de angajați, care au acumulat în total 3400 de kilometri. Toți angajații JYSK aflați în primele 10 locuri de clasament au reușit să parcurgă mai mult de 100 km fiecare în perioada cursei.

Cum arată un Director de Magazin JYSK din România

-      Este un lider înnăscut – orientat spre rezultate, pozitiv, hotărât, convingător și gata să își asume riscuri.

-      În medie, un Director de Magazin s-a angajat la JYSK la vârsta de 29 de ani și are 15 ani de educație.

-      96% dintre Directorii de Magazin au o viață activă, practică un sport și vor să se mențină în formă.

-      93% spun că le place să gătească

-      79% cred că este important să aibă grijă de mediu.  

-      97% sunt pasionați de designul interior.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.