Angajații JYSK au un grad ridicat de satisfacție la locul de muncă, potrivit unui studiu realizat în 2024

BUCURESTI - 4 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

Un sondaj realizat în luna ianuarie 2024 de către o companie externă în rândul angajaților JYSK arată că gradul de satisfacție la locul de muncă, precum și loialitatea și motivarea, sunt la un nivel ridicat, peste media pieței.

Grad ridicat de satisfacție la locul de muncă al angajaților JYSK, potrivit unui studiu extern

Grad ridicat de satisfacție la locul de muncă al angajaților JYSK, potrivit unui studiu extern

 Cu cât rata de participare este mai mare, cu atât avem rezultate mai relevante. Pentru companie, informațiile primite de la colegi sunt extrem de importante, pentru că ne ajută să aflăm zonele în care excelăm și zonele în care putem îmbunătăți lucrurile. Le mulțumim tuturor colegilor pentru că au răspuns la chestionar și pentru că, astfel, contribuie la a face din JYSK un loc de muncă și mai bun 

Simona Carp, Head of HR JYSK România, Bulgaria și Turcia

Un sondaj realizat în luna ianuarie 2024 de către o companie externă în rândul angajaților JYSK arată că gradul de satisfacție la locul de muncă, precum și loialitatea și motivarea, sunt la un nivel ridicat, peste media pieței.

O dată la doi ani, compania JYSK realizează, prin intermediul unei firme de cercetare externe, Chestionarul de satisfacție a angajaților. În luna ianuarie 2024, toți angajații JYSK din România au avut ocazia să răspundă la chestionar și să spună cât de mulțumiți sunt la locul de muncă. Răspunsurile au fost anonime și voluntare.

Rata de participare a angajaților din România la chestionar a fost de 100%. Astfel, peste 1000 de angajați JYSK și-au folosit dreptul și datoria de a-și spune părerea față de compania la care lucrează.

Respondenții au acordat puncte de la 1 la 100 pentru aspecte care țin de activitatea lor și mediul de lucru, pentru loialitate, motivare, conținutul jobului, managerul direct, cooperare, posibilități de învățare și dezvoltare, reputația companiei, valori și managementul de țară.

“Faptul că rata de participare la sondaj a fost de 100% arată că angajații JYSK din România sunt implicați în ceea ce fac și știu că feedback-ul lor va fi ascultat. De asemenea, cu cât rata de participare este mai mare, cu atât avem rezultate mai relevante. Pentru companie, informațiile primite de la colegi sunt extrem de importante, pentru că ne ajută să aflăm zonele în care excelăm și zonele în care putem îmbunătăți lucrurile. Le mulțumim tuturor colegilor pentru că au răspuns la chestionar și pentru că, astfel, contribuie la a face din JYSK un loc de muncă și mai bun”, spune Simona Carp, Head of HR România, Bulgaria și Turcia.

Rezultatele arată că satisfacția la locul de muncă se află în continuare la un nivel ridicat, asemenea ultimului chestionar de satisfacție, care a avut loc în urmă cu doi ani. Scorul general pentru satisfacția și motivația în muncă este de 85 din 100 de puncte, cu 1 punct mai mult decât în urmă cu doi ani.

Rezultate de top

În ceea ce privește loialitatea față de companie, scorul a fost de 89 din 100 de puncte, la același nivel ca în urmă cu doi ani. Angajații au acordat scoruri de peste 90 de puncte din 100 pentru managerul direct, managementul de țară, reputație, conținutul jobului, posibilități de învățare și dezvoltare. Aceste rezultate sunt peste nivelul de referință utilizat de Ennova, firma de consultanță folosită pentru a efectua sondajul, și plasează JYSK printre cele mai performante companii la aceste categorii.

De asemenea, Valorile JYSK au fost notate de angajați cu 91 din 100 de puncte, ceea ce arată că angajații rezonează cu valorile companiei: Bun comerciant, Colegialitate și Spirit corporatist.

“Suntem bucuroși că cele trei arii asupra cărora ne concentrăm - leadership-ul puternic, motivația angajaților și valorile companiei - au primit scoruri foarte mari. Credem că este foarte important că managerii noștri de la toate nivelurile rezonează cu valorile companiei, iar acest lucru le dă angajaților încredere în ceea ce fac, îi motivează și îi ajută să își facă treaba bine. Atunci când angajații sunt fericiți și satisfăcuți de mediul în care lucrează, au curaj să își asume responsabilități, vor să învețe lucruri noi, vor să evolueze și să obțină rezultate bune. Sarcina companiei este să se asigure că așteptările angajaților sunt îndeplinite, iar acest chestionar de satisfacție a angajaților ne ajută să știm unde ne aflăm”, spune Johanna Chivaran, HR Manager JYSK România.

Despre Chestionarul de satisfacție a angajaților

Compania JYSK desfășoară studiul de satisfacție a angajaților la fiecare doi ani în toate țările în care este prezentă.

Studiul este realizat de compania Ennova, iar participarea angajaților este voluntară și anonimă.

Studiul actual a fost realizat în perioada ianuarie 2024, iar precedentul chestionar a fost realizat în ianuarie 2022.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/angajatii-jysk-au-un-grad-ridicat-de-satisfactie-la-locul-de-munca-potrivit-unui-studiu-realizat-in-2024