JYSK inaugurează un nou magazin în Râmnicu Vâlcea și ajunge la 138 de magazine în România

BUCURESTI - 27 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea joi, pe 30 noiembrie. JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping este cel de-al 138-lea magazin pe care compania în deschide în România și este amplasat în Str. Depozitelor nr. 6-6A, Râmnicu Vâlcea.

JYSK Ramnicu Valcea Aurora Shopping

JYSK Ramnicu Valcea Aurora Shopping

 nul viitor se împlinesc 10 ani de când JYSK a deschis primul magazin din Râmnicu Vâlcea. În acești ani, JYSK a devenit din ce în ce mai cunoscut în județul Vâlcea, iar produsele noastre au fost și sunt apreciate de clienții de aici pentru stilul scandinav funcțional și pentru prețurile excelente. Acum, prin cel de-al doilea magazin pe care îl deschidem, vom fi și mai aproape de clienții din zona de sud a orașului.  

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea joi, pe 30 noiembrie. JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping este cel de-al 138-lea magazin pe care compania în deschide în România și este amplasat în Str. Depozitelor nr. 6-6A, Râmnicu Vâlcea. 

Pentru a sărbători deschiderea noului magazin, JYSK îi invită pe clienți la un eveniment special de deschidere joi, 30 noiembrie, începând cu ora 10:00. În ziua inaugurării, clienții magazinului vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și o mulțime de oferte speciale de deschidere, valabile timp de o săptămână doar în magazinul JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping.

“Anul viitor se împlinesc 10 ani de când JYSK a deschis primul magazin din Râmnicu Vâlcea. În acești ani, JYSK a devenit din ce în ce mai cunoscut în județul Vâlcea, iar produsele noastre au fost și sunt apreciate de clienții de aici pentru stilul scandinav funcțional și pentru prețurile excelente. Acum, prin cel de-al doilea magazin pe care îl deschidem, vom fi și mai aproape de clienții din zona de sud a orașului. Îi așteptăm în număr cât mai mare pe clienți începând cu 30 noiembrie, pentru a descoperi noul magazin din Aurora Shopping, care este amenajat modern, la cele mai recente standarde JYSK”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping are un spațiu modern și primitor, cu podele de lemn, iluminare LED, zone care să îi inspire pe clienți în amenajarea casei și expuneri atractive de produse. Programul de funcționare a magazinului este de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

O săptămână de oferte speciale

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 30 noiembrie și 6 decembrie 2023. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care articole de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni de Crăciun, lenjerii de pat, decorațiuni și textile pentru casă și prosoape, iar reducerile ajung până la 75%.

Roxana Tudoran, Directorul de Magazin al JYSK Râmnicu Vâlcea Aurora Shopping, așteaptă cu entuziasm ziua deschiderii.

“Am lucrat intens alături de echipă în ultimele săptămâni pentru ca magazinul să fie pregătit pentru clienți și totul să arate perfect. Colegii din echipă s-au pregătit, au participat la workshop-uri și training-uri despre produse, astfel încât să fie gata să ofere cele mai bune sfaturi clienților. În echipa magazinului energia este foarte bună și suntem motivați să oferim servicii și produse excelente clienților din Râmnicu Vâlcea”, a spus Roxana Tudoran, care anterior la lucra ca Director de Magazin pentru primul magazin JYSK din oraș.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-un-nou-magazin-in-ramnicu-valcea-si-ajunge-la-138-de-magazine-in-romania