JYSK dă startul campaniei “Lansează-te cu JYSK” și creează un portal cu sfaturi pentru candidați

BUCURESTI - 23 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, dă startul campaniei de Employer Branding “Lansează-te cu JYSK” și anunță crearea unui portal cu sfaturi dedicate candidaților.

Lanseaza-te cu JYSK

Lanseaza-te cu JYSK

 JYSK se remarcă prin faptul că, aici, colegii care își doresc și au potențial pot trece rapid la următorul pas din carieră. Avem numeroase exemple de colegi care s-au angajat pe postul de Asistent Vânzări, dintre care unii erau chiar la primul job, iar acum sunt Directori de Magazin. Noi îi sprijinim să se dezvolte, avem training-uri pentru fiecare etapă a carierei, iar acest lucru îi ajută să se dezvolte pe plan profesional. 

Simona Carp, HR Manager JYSK Romania si Bulgaria

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, dă startul campaniei de Employer Branding “Lansează-te cu JYSK” și anunță crearea unui portal cu sfaturi dedicate candidaților.

Cu 108 magazine în România în acest moment și cu un obiectiv de a ajunge la 200 de magazine în țară, JYSK este în plină expansiune, inaugurând cel puțin 15 magazine noi în fiecare an. Acest lucru presupune înființarea a aproximativ 150 de posturi noi anual în România.

Rampă de lansare pentru cei talentați

Odată cu expansiunea apar și o mulțime de oportunități de avansare pentru colegii care au potențial, se implică și obțin rezultate.

De aici a pornit ideea campaniei “Lansează-te cu JYSK”, care aduce în atenția candidaților numeroasele oportunități de avansare pe care tinerii le găsesc în companie.  

“JYSK se remarcă prin faptul că, aici, colegii care își doresc și au potențial pot trece rapid la următorul pas din carieră. Avem numeroase exemple de colegi care s-au angajat pe postul de Asistent Vânzări, dintre care unii erau chiar la primul job, iar acum sunt Directori de Magazin. Noi îi sprijinim să se dezvolte, avem training-uri pentru fiecare etapă a carierei, iar acest lucru îi ajută să se dezvolte pe plan profesional”, spune Simona Carp, HR Manager JYSK România și Bulgaria.

Atât vizualurile campaniei “Lansează-te cu JYSK”, cât și mesajul, sunt inspirate de industria muzicală. Ideea conceptului muzical a apărut în urma sondajului realizat anul trecut în rândul Directorilor de Magazin JYSK. 99% dintre Directorii de Magazin au declarat că una dintre activitățile lor preferate este să asculte muzică.

“Ne-a plăcut această paralelă cu industria muzicală. Căutăm să avem alături de noi colegi care vor să fie remarcați, care își doresc să avanseze în retail, muncesc și vor să fie recunoscuți pentru ceea ce fac. Ca și o casă de discuri care îi va lansa și îi va promova pe artiștii talentați, JYSK îi instruiește, îi susține și le oferă oportunități de promovare colegilor cu potențial”, continuă Simona Carp.

Portalul pentru candidați

După ce aplică pentru un post vacant la JYSK pe www.cariere.jysk.ro , fiecare candidat va primi acces la Portalul pentru candidați, o platformă cu informații al cărei scop este să îi pregătească pentru interviu.

Urmărind clipurile video de pe platformă, candidații vor afla informații utile despre fiecare pas din procesul de recrutare, de la rolul interviului video și cum ar trebui să se pregătească pentru acest interviu, până la sfaturi despre cum să se prezinte la interviul final de angajare.

“Prin acest portal, ne-am propus să îi ajutăm pe candidați să se pregătească pentru interviu și să înțeleagă mai bine procesul de recrutare, care poate fi uneori neclar, mai ales pentru cei care acum caută primul job. Am făcut fiecare pas mai transparent. Bineînțeles, nu toate procesele de recrutare sunt la fel, ceea ce înseamnă că nu toate materialele sunt relevante pentru toate posturile, dar credem că informațiile oferite candidaților vor fi foarte utile pentru cei care își doresc să devină colegii noștri”, adaugă Simona Carp.

Totodată, Portalul pentru candidați prezintă informații despre ce caută recrutorii și care este rolul întrebărilor din timpul interviurilor. Accesând platforma, candidații pot vedea în fiecare moment în ce stadiu este aplicația lor și perioada estimativă în care vor fi contactați.

În acest moment, JYSK România are peste 40 de poziții vacante în toată țara, pentru care caută colegi cu potențial și cu dorința de a face o carieră în retail.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.

Taguri: jyskjysk romania
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-da-startul-campaniei-lanseaza-te-cu-jysk-si-creeaza-un-portal-cu-sfaturi-pentru-candidati