JYSK deschide un magazin în Calafat și ajunge la 135 de magazine în România

BUCURESTI - 18 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Calafat joi, 24 august, și ajunge astfel la 135 de unități în țară. Magazinul JYSK din Calafat este amplasat în Joy Retail Park Calafat din strada Traian nr. 3 bis și are o suprafață totală de 1300 mp.

JYSK Calafat

JYSK Calafat

 În județul Dolj suntem prezenți de 7 ani și avem mai multe magazine în Craiova și Băilești, iar acum produsele scandinave din sortimentul JYSK vor putea fi văzute, testate și achiziționate și în Calafat. Ofertele speciale de deschidere sunt foarte atractive. Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de clienți să poată beneficia de ele, acestea vor fi valabile atât în magazinul din Calafat, cât și în cel din Băilești. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Calafat joi, 24 august, și ajunge astfel la 135 de unități în țară. Magazinul JYSK din Calafat este amplasat în Joy Retail Park Calafat din strada Traian nr. 3 bis și are o suprafață totală de 1300 mp.

Pentru a sărbători deschiderea noului magazin, JYSK organizează un eveniment special pe 24 august, începând cu ora 10:00. Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile timp de o săptămână.

“Suntem bucuroși că JYSK ajunge într-un nou oraș și că ofertele noastre vor fi mai aproape de locuitorii din Calafat. În județul Dolj suntem prezenți de 7 ani și avem mai multe magazine în Craiova și Băilești, iar acum produsele scandinave din sortimentul JYSK vor putea fi văzute, testate și achiziționate și în Calafat. Ofertele speciale de deschidere sunt foarte atractive. Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de clienți să poată beneficia de ele, acestea vor fi valabile atât în magazinul din Calafat, cât și în cel din Băilești”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Programul de funcționare a magazinului este de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între 10:00 – 18:00.

“Mai este puțin timp până la deschidere și întreaga echipă este mulțumită de munca depusă până acum. Magazinul arată foarte bine, stocurile sunt pregătite, iar colegii din echipă sunt gata să îi ajute pe clienți să își aleagă produsele potrivite. Cei care ne vor vizita în săptămâna deschiderii vor găsi oferte foarte bune, reduceri de până la 75%, vor găsi un spațiu modern, relaxant și primitor, și asistenți de vânzare mereu cu zâmbetul pe buze”, spune Mihaela Nenetu, Store Manager JYSK Calafat.

Noul sortiment de mobilier și decorațiuni pentru toamnă

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 24 și 30 august, în magazinele JYSK Calafat și JYSK Băilești.

Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, iar reducerile ajung până la 75%.

Clienții vor găsi în magazinul JYSK saltele, plăpumi, perne, mobilier de interior, mobilier pentru birou, decorațiuni și textile pentru casă, produse pentru baie, perdele și draperii, lenjerii de pat.

Printre noile produse pentru toamnă se numără colecția de mobilier Nordic Small Furniture, care ocupă puțin spațiu și pot schimba rapid aspectul interior al casei. O parte din mobilierul colecției este realizat din materii prime naturale – precum piedestalul SOLLERUP din pin și raftul de perete KVISSEL din bambus – astfel încât pot fi vopsite cu ușurință, în cazul în care dorești să adaugi o notă personală.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-deschide-un-magazin-in-calafat-si-ajunge-la-135-de-magazine-in-romania