JYSK deschide un nou magazin în Vaslui și ajunge la 104 magazine în România

BUCURESTI - 10 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Vaslui pe 12 august 2021, ajungând astfel la o rețea de 104 magazine în România. JYSK Vaslui Silver Mall este cel de-al doilea magazin pe care compania îl deschide în oraș. Cu o suprafață totală de 1300 mp, noul magazin se deschide în incinta N Silver Center din strada Ștefan cel Mare nr. 275A, Vaslui.

JYSK Vaslui Silver Mall

JYSK Vaslui Silver Mall

 Îi așteptăm pe clienți la deschiderea celui de-al doilea magazin din Vaslui, unde pot descoperi noile trenduri de amenajare din toamna 2021: Reset Basic, Infusion și Mindful Garden. Aceste trenduri celebrează viața pe care o ducem acasă, în spațiul care este cel mai plăcut și confortabil pentru noi, dar și apropierea de natură, pe care o căutăm din ce în ce mai mult în ultimul an. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Vaslui pe 12 august 2021, ajungând astfel la o rețea de 104 magazine în România. JYSK Vaslui Silver Mall este cel de-al doilea magazin pe care compania îl deschide în oraș. Cu o suprafață totală de 1300 mp, noul magazin se deschide în incinta N Silver Center din strada Ștefan cel Mare nr. 275A, Vaslui.

“Am ajuns pentru prima dată în Vaslui acum patru ani, iar deschiderea de atunci a fost un succes. Acum am găsit un nou spațiu potrivit conceptului nostru de magazin, aflat în partea de nord a orașului, astfel încât vom fi mai aproape și de locuitorii din această zonă. Pentru deschiderea celui de-al doilea magazin am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune inclusiv pentru gama de produse noi, din colecția pentru sezonul de Toamnă 2021. Îi așteptăm pe clienți la deschiderea celui de-al doilea magazin din Vaslui, unde pot descoperi noile trenduri de amenajare din toamna 2021: Reset Basic, Infusion și Mindful Garden. Aceste trenduri celebrează viața pe care o ducem acasă, în spațiul care este cel mai plăcut și confortabil pentru noi, dar și apropierea de natură, pe care o căutăm din ce în ce mai mult în ultimul an”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Vaslui Silver Mall, în perioada 12 – 18 august 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse peste 2000 de articole. Clienții care vor vizita magazinul în săptămâna deschiderii vor putea achiziționa la prețuri foarte bune produse pentru dormit precum perne, plăpumi și saltele, care sunt și specialitatea retailerului, lenjerii de pat, prosoape, perne decorative și pături, prosoape și covorașe de baie, precum și o selecție variată de articole de mobilier de interior.

“Suntem nerăbdători să inaugurăm cel de-al doilea magazin din Vaslui și să îi primim pe clienți în noul spațiu din incinta N Silver Center. În ultimele săptămâni, echipa magazinului a participat la programe de instruire alături de colegii mai vechi, iar acum cu toții sunt gata să pună în aplicare ceea ce au învățat. Clienții vor găsi în noul magazin oferte foarte bune, dar și o echipă de asistenți de vânzare gata să le ofere sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite produse”, spune Cezar Carp, District Manager JYSK.

JYSK Vaslui Silver Mall va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Vaslui , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro. 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.