JYSK își extinde rețeaua de magazine în cea de-a 38-a țară

BUCURESTI - 29 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Live site

Locuitorii din Singapore vor avea de acum parte de oferte excelente. Primul magazin JYSK din Singapore se va deschide în curând, iar din planul de extindere a companiei noastre fac parte încă 20 de magazine care vor fi inaugurate în restul țării în următorii cinci ani.

La JYSK, angajații sunt mereu gata să ofere sfaturi clienților

La JYSK, angajații sunt mereu gata să ofere sfaturi clienților

Singapore devine, astfel, cea de-a 38-a țară în care vor fi prezente magazinele companiei daneze JYSK. Rețeaua JYSK din Singapore va opera sub formă de franciză, printr-un parteneriat realizat între JYSK și compania Courts, cel mai de success retailer din Asia de Sud-Est, care își desfășoară activitatea într-o varietatea de categorii de piață, inclusive bunuri electronice și mobilă.

Parteneriatul cu JYSK va permite companiei Courts să vină în întâmpinarea clienților cu oferte de excepție din categoria mobilă și decorațiuni pentru casă. În același timp, JYSK vede un mare potențial în colaborarea cu brandul Courts.

  ”Courts este cea mai mare companie de retail din Singapore, cu o experiență de 40 de ani în această țară. Suntem siguri că punctele forte ale brandului JYSK – ofertele foarte bune și o selecție de produse de inspirație scandinavă – se potrivesc foarte bine companiei Courts”, a declarat Jonas Schrøder, director de comunicare JYSK.

Primul magazin JYSK din Singapore va avea aproximativ 1000 mp, mărimea obișnuită a magazinelor din Europa.  

***

DESPRE JYSK: Grupul JYSK își are originile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în anul 1979. Astăzi, compania JYSK are peste 2200 de magazine și 19.000 de angajați în 38 de țări. În Germania și Austria operează sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul lumii sub numele de JYSK. Compania JYSK își dorește să fie prezentă în toată lumea cu oferte excelente pentru fiecare. Proprietarul și fondatorul JYSK este Lars Larsen, care deține și rețelele de magazine de mobilă Boila.com, IDEmøbler și ILVA – precum și companii în alte domenii. Cifra de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 miliarde de euro.

DESPRE COURTS: Pentru mai multe detalii vizitați http://www.courts.com.sg/Corporate-Information/About-Courts.aspx

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

NUME : IRAIDA PAIUC

FUNCȚIE : MARKETING MANAGER JYSK ROMANIA

TEL: 0722.363.291

E-MAIL : ipa@JYSK.com

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

Taguri: retailmobiladeschiderearadjysk