Noua colecție de mobilier de grădină JYSK pentru vara 2022

BUCURESTI - 24 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Pregătirile pentru sezonul cald au început, iar JYSK a pregătit o colecție cu multe produse noi, în culori, materiale și cu imprimeuri inovatoare.

JYSK Outdoor 2022

JYSK Outdoor 2022

 Suntem gata să prezentăm cel mai bun sortiment de grădină JYSK de până acum. Pe lângă produsele care au înregistrat cele mai bune vânzări în ultimul an, lansăm acum și produse noi, în culori variate, care să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri. 

Hans Christian Ziegler Bruun, Category Manager JYSK

Pregătirile pentru sezonul cald au început, iar JYSK a pregătit o colecție cu multe produse noi, în culori, materiale și cu imprimeuri inovatoare.

“Suntem gata să prezentăm cel mai bun sortiment de grădină JYSK de până acum”, spune cu încredere Hans Christian Ziegler Bruun, Category Manager JYSK pentru produsele de grădină.  

Sorimentul pregătit de retailerul scandinav anul acesta este foarte variat și a fost pregătit și adaptat în urma experienței și analizei nevoilor clienților desfășurate în ultimii ani.

“Pe lângă produsele care au înregistrat cele mai bune vânzări în ultimul an, lansăm acum și produse noi, în culori variate, care să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri”, explică Hans Christian Ziegler Bruun. 

Vezi aici toată colecția de mobilier de grădină. 

Noutățile colecției de grădină 2022

Din noua colecție fac parte produse ce pot fi folosite pentru spațiul exterior indiferent de vreme, care se usucă ușor și sunt realizate din materiale rezistente la apă și schimbările de temperatură.

Materialele din care este realizat mobilierul nu permit apei să se infiltreze, astfel încât produsele vor rezista mai mult în timp. Seriile de grădină UHRE și ODDE sunt printre articolele de mobilier ușor de curățat și menținut. 

O altă categorie de mobilier este cel cu uscare rapidă, care poate fi lăsat afară, chiar dacă plouă, pentru perioade scurte de timp, și care se usucă în câteva ore, în funcție de vânt și temperatură. Acest mobilier în stil minimalist include, precum seria VONGE cu cadru din aluminiu, canapea cu perne groase și rezistente și masă din aluminiu cu blat din fibrociment.

Lemn certificat FSC și metal

Un alt trend interesant este combinația dintre lemn și metal. Aceasta este populară de câțiva ani, pentru că oferă un aspect industrial și minimalist casei. Mobilierul din seria UGILT, care include canapea, etajeră și masă pentru terasă, este un exemplu perfect al acestui trend. Cu cadru și picioare din oțel combinat cu lemn masiv de salcâm, piesele de mobilier au un aspect modern și sunt durabile.

Tot mobilierul de grădină de la JYSK este certificat FSC (FSC® N001715), ceea ce înseamnă că lemnul provine din surse responsabile și are trasabilitate.

Accesorii de grădină

În ceea ce privește accesoriile, retailerul scandinav mizează anul acesta pe culori proaspete și printuri inspirate de natură. Pernele deco și plăpumile de vară, accesoriile pentru picnic și umbrelele de soare, ghivecele de flori și felinarele pentru grădină vin în completarea mobilierului, pentru a personaliza spațiul și pentru a-l face mai primitor.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.