Rent a car Bucuresti

BUCURESTI - 20 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

O firma rent a car sau firma de inchirieri auto Bucuresti e o companie care inchiriaza masini pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, de la cateva ore la cateva luni. Daca initial serviciile furnizate de aceste firme aveau drept clienti turistii, in prezent, cei care folosesc masini inchiriate au multe alte motive. Astazi, parcurile auto pot atinge cifre uriase de autovehicule relativ noi, costurile sunt accesibile, iar conditiile pentru a deveni client sunt de fapt cerinte legitime, pe care le indeplineste orice sofer.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
N
Inchirieri masini

Inchirieri masini

O firma rent a car sau firma de inchirieri auto Bucuresti e o companie care inchiriaza masini pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, de la cateva ore la cateva luni. Daca initial serviciile furnizate de aceste firme aveau drept clienti turistii, in prezent, cei care folosesc masini inchiriate au multe alte motive. Astazi, parcurile auto pot atinge cifre uriase de autovehicule relativ noi, costurile sunt accesibile, iar conditiile pentru a deveni client sunt de fapt cerinte legitime, pe care le indeplineste orice sofer.

 Pentru a cunoaste clauzele contractuale, cerintele pentru ca o persoana sa poata inchiria o masina in Bucuresti, dar si preturile si modalitatile de inchiriere, oricine poate consulta site-ul firmei Kamo Auto Expert SRL, o firma cu peste zece ani vechime in domeniu si cu un raport bun calitate/pret.

 Cui se adreseaza serviciile rent a car?

 Turisti - astazi conteaza mai putin distanta dintre localitatea in care isi are domiciliul cineva si locul in care se afla obiectivul turistic pe care aceasta doreste sa-l viziteze. Se poate calatori, in conditii bune, aproape oriunde in lume, descoperitorii de nou si interesant sunt mereu la lucru. Astfel, indiferent de unde ar veni si unde s-ar duce, turistul poate gasi usor o masina de inchiriat care sa-i faca vacanta mai placuta.Oameni de afaceri - fara stres-ul mijloacelor de transport in comun, avand posibilitatea sa inchirieze o masina dintr-o categorie superioara, eventual cu sofer, pentru oamenii de afaceri firmele rent a car sunt o adevarata binecuvantare...Turism medical - e mai mult decat o vizita la „doctor”. O mare parte a celor care viziteaza Romania in scopuri medicale vin din strainatate, ceea ce inseamna ca e putin probabil sa conduca mii de kilometri pentru a ajunge aici.Studenti, sau alte persoane inscrise la diferite cursuri – indiferent daca e pentru o perioada mai mare sau mai mica, firmele sunt pregatite si pentru astfel de cereri.Vizite turistice in capitala ale cetatenilor romani. Inchirierea unei masini e avantajoasa unor persoane din Maramures, de exemplu, sau Banat, care au de parcurs drumuri lungi, nu intotdeauna de cea mai buna calitate. Costurile si riscurile unui asemenea drum nu se compara cu preturile si avantajele oferite de masina apartinand unei firme de inchirieri masini.Poate parea interesant, dar si pentru persoanele care locuiesc in capitala, dar au de parcurs zilnic acelasi traseu, folosesc aceleasi mijloace de trasport, iar automobilul proprietate personala e folosit doar pentru ocazii speciale. Decat sa platesti in fiecare an impozite, rovigneta, parcare, asigurare, inspectia tehnica periodica si intretinerea unei masini pe care o folosesti de foarte putine ori pe an, e de preferat inchirierea unei masini.Mai sunt apoi ocaziile speciale, nimeni nu cumpara limuzina pentru o ocazie de nunta. Firmele pot inchiria atat pentru ocazii speciale, cat si pentru simpla dorinta de a conduce o masina „mai speciala”.

Concluzii

 E bine sa studiem modul de viata al occidentalilor pentru a deveni mai practici, pentru a intelege mai bine cum se poate face viata ceva mai comoda, fara cheltuieli mari. Firmele rent a car au aparut pentru a simplifica viata celor care sunt nevoiti sa locuiasca o perioada de timp in alta localitate decat cea in care isi au domiciliul stabil. 

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Activitatea firmei a inceput asa cum spuneam in vara anului 2007, pe fondul unei cereri in continua crestere a serviciilor de inchirieri auto pe piata din Bucuresti si nu numai. Flota noastra de inceput se rezuma la numai 3 masini din marca unui producator autohton. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortului pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!