Pentru cine a ratat Black Friday, MarketOnline.ro sarbatoreste Ignat Day

BUCURESTI - 19 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Retail

Pe 20.12.2011, cu ocazia Ignatului, magazinul online www. MarketOnline .ro pregătește reduceri de prețuri între 5 și 50% la toate categoriile de produse. Ignat Day, un concept 99% românesc, vine în întâmpinarea tuturor celor care au ratat promoțiile de Black Friday și care încă nu și-au luat bunătățile pentru masa de Crăciun.

Pentru cine a ratat Black Friday, MarketOnline.ro sarbatoreste Ignat Day

Ignat Day, o abordare  99% românească,  vine în întâmpinarea celor  care au ratat reducerile BlackFriday, care  încă nu au reușit să cumpere cadouri pentru Crăciun și care, totodată, apreciază inițiativele tradiționale românești.   

Astfel, de Ignat, ziua în care în mod tradițional românii taie porcul, magazinul online www.marketonline.ro va tăia prețurile la TOATE categoriile de produse și va oferi prin tragere la sorți și un porc (viu sau gata „aranjat”) unuia dintre clienții din data de 20 decembrie. Mai multe detalii sunt diponibile la www.marketonline.ro/special/ignat-day .  

Reducerile cele mai mari, de până  la 50%, vor fi la produsele care fac parte din categoriile de interes pentru perioada cadourilor. Deoarece MarketOnline nu dorește să limiteze posibilitățile clienților, nu va oferi doar câteva modele, ci îi va lăsa pe aceștia să-și aleagă din întreaga ofertă MarketOnline produse cu preț redus aflate în stocul magazinului sau cel al furnizorului. 

"Creșterea din primul semestru al acestui an a pieței bunurilor de folosință îndelungată pentru prima data în ultimii doi ani, s-a reflectat si in  cresterea cu  peste 40% a vanzarilor magazinului  fata de  aceeași perioada a anului trecut. Acest lucru ne face să preconizăm  pana la sfârsitul anului vânzări de peste 10 milioane EURO pentru 2011" declară Cătălin Mihăilescu, Managing Partner al MarketOnline.ro.

Având peste 5 ani de experiență în comerțul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-și consolideze poziția pe piața online din România. În cei 5 ani de existentă , peste 20.000.000 de vizitatori au navigat pe site-ul www.marketonline.ro și și-au ales produsul dorit dintre cele peste 50.000 existente. 

Prioritatea numărul unu a magazinului online www.marketonline.ro este să mulțumească toți clienții săi oferindu-le nu doar produse de calitate, ci și servicii de 7 stele:

1.Spune întotdeauna DA clienților;

2.Anticipează cu precizie dorințele și nevoile clienților;  

3.Comunică întotdeauna adevărul;

4.Respectă întocmai promisiunile făcute;

5.Oferă suport și consultanță tututor vizitatorilor săi;

6.Vinde numai produse de marcă, noi și cu garanție;

7.Răspunde oricărei solicitări în maxim 60 de minute.

MarketOnline.ro oferă de asemenea multiple beneficii care vin în sprijinul nevoilor clienților săi: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri de 7 stele, returul produselor în caz de nemulțumire, plata produsului după primire, posibilități multiple de plată în rate precum și peste 300 de promoții active.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kelion-online-management/pentru-cine-a-ratat-black-friday-marketonline-ro-sarbatoreste-ignat-day