konrad adenauer

Comunicate de presa si evenimente pe tema konrad adenauer

 • konrad adenauer. afisul

  konrad adenauer

  Bucuresti - 19 iulie 2023

  Comunicat de Fundatia Paleologu

  ... konrad adenauer prin Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est , organizează Școala de vară în limba engleză pe tema „ Justice, Rhetoric, and Ideology in Modern ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri , romania , ucraina , theodor paleologu , casa paleologu , konrad adenauer

  Vezi toate comunicatele de presa despre konrad adenauer

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul konrad adenauer.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la konrad adenauer. Informatiile despre konrad adenauer cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul konrad adenauer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la konrad adenauer, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.