Poze Manageri

 • Abilitati de Coaching pentru Lideri si Manageri

  Poza: Abilitati de Coaching pentru Lideri si Manageri

 • Concurs pentru manageri

  Poza: Concurs pentru manageri

 • Curs - RELATII PUBLICE PENTRU MANAGERI

  Poza: Curs - RELATII PUBLICE PENTRU MANAGERI

 • Oferim o Valoare Unică partenerilor români de afaceri prin abordarea holistică a Managementului KAIZEN pe întreaga dimensiune a existenței umane individuale, organizaționale, sociale și a mediului natural.

  Poza: KAIZEN INDIVIDUAL PENTRU TINERI MANAGERI!

 • Training pentru lideri, nu pentru manageri

  Poza: Training pentru lideri, nu pentru manageri

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul manageri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la manageri. Pozele pe tema manageri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manageri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la manageri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la manageri.