Servicii de marketing online

BUCURESTI - 21 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Cu timpul, majoritatea publicitatii a ajuns sa fie facuta in mediul online. Suntem bombardati de reclame accesand aproape orice aplicatie.

Marketing Deck

Marketing Deck

 Cu creativitate si strategie, vei putea creea un continut atragator si memorabil.  

Marketing Deck

De ce aleg companiile sa isi promoveze produsele sau serviciile in acest fel? Ei bine, tocmai pentru ca au observat tendinta utilizatorilor de a frecventa tot mai des acest spatiu digital.

Tot mai multa lume apeleaza la o agentie marketing online, pentru a beneficia de aceasta promovare pe diferite platforme online. Modalitatile de publicitate in online sunt diverse. De aceea, in continuare, vom analiza doar cateva dintre serviciile de marketing online din care puteti alege.

 

Facebook si Instagram Ads

Cand vine vorba de a-ti promova afacerea, Facebook si Instagram sunt doua dintre cele mai populare platfome din care poti alege. Acestea detin milioane de utilizatori activi zilnic. Ofera totodata oportunitatea excelenta de a creste vizibilitatea business-ului si de a implica audienta.

Contactand o agentie Facebook Ads, vei putea avea parte de servicii profesionale de marketing si o promovare de succes. Iata pasii pe care specialistii ii vor urma pentru a obtine cele mai bune rezultate:

Crearea strategiei de reclame

Accesul pe cont

Instalarea pixel-ului

Crearea vizualurilor si a textelor

Lansarea campaniei

Optimizarea campaniei

Prin cunoasterea publicului tinta si crearea de continut captivant si adecvat, vei putea infiinta o comunitate loiala brand-ului tau. Aceasta comunitate va fi tot mai stimulata sa cumpere de la tine. Asa functioneaza marketingul pe social media.

 

Google Ads

Prezenta in mediul online poate fi vitala pentru afacerea ta. Google Ads reprezinta un instrument esential pentru a atrage potentiali clienti. Cu toate acestea, Google Ads poate parea un teritoriu necunoscut si complicat.

Acest instrument permite plasarea anunturilor pe diverse canale, inclusiv in rezultatele cautarii Google, pe site-uri partenere sau pe YouTube. De ce sa iei in considerare serviciile pe care o agentie Google Ads ti le poate oferi? Anunturile tale vor deveni mai relevante pentru public. Specialistii se vor ocupa atat de set-up cat si de optimizare, procese pe care le vom detalia mai jos:

 

Set-up

Optimizare

Set-up Google Tag Manager

Optimizare cuvinte cheie

Verificare conversii in Google Ads

Adaugare cuvinte negative

Keyword research

Creare campanii noi

Crearea reclamelor

Optimizare reclame

 

 Asadar, in urma masurarii si analizei detaliate a rezultatelor, se poate realiza si optimizarea. Totodata, Google iti ofera control complet asupra bugetului si a plasamentelor anunturilor tale. Tu te vei bucura astfel de flexibilitate si siguranta.

Social media Video vertical

Crearea de continut video pentru platformele de socializare a devenit o abilitate esentiala pentru marketeri. De la Instagram Stories si Reels la TikTok, formatul video vertical isi gaseste tot mai mult locul in strategiile de marketing online.

Cum poate promovarea pe o platforma precum TikTok sa fie utila pentru afacerea ta? In cele ce urmeaza, vom mentiona cateva dintre beneficii:

   Captarea imediata a atentiei
   Audienta de milioane de romani
   Comunicarea rapida si eficienta a mesajului
   Cea mai rapida ascensiune la nivel global din toate timpurile
   Implica publicul prin interactiune

Cu creativitate si strategie, vei putea creea un continut atragator si memorabil. Astfel, business-ul tau va putea avea parte de rezultate impresionante, vizibilitatea sa fiind crescuta. Publicul este si el implicat si incet incet transformat intr-o clientela loiala.

 

Web Design

Site-ul web al unei afaceri este adesea prima interactiune pe care oamenii o au cu business-ul respectiv. Reprezinta un element important in procesul de formare a impresiei publicului. Acesta poate fi considerat si cartea de vizita online a afacerii.

Cu toate acestea, procesul de creare a unui website e destul de complex. Este nevoie de:

O structura completa a site-ului

O strategie SEO onsite

Grafica unitara derivata din logo

Implementare tehnica

Text creat atat pentru utilizator, cat si pentru Google

Prin urmare, web design-ul este o investitie pe care ai vrea sa o iei in considerare daca doresti sa ai succes online. Modul in care clientii iti percep afacerea poate fi puternic influentat de un design bun. Asadar, este important sa acorzi atentie detaliilor si sa apelezi la servicii de design web de inalta calitate.

Mai exista o multime de servicii de marketing online pe langa cele enumerate mai sus. Te sfatuim sa te consulti cu un profesionist in domeniu pentru a alege care este cel mai potrivit pentru succesul afacerii tale. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-deck/servicii-de-marketing-online