LA 2 ANI, C.R.E.D. – Copiii Rad, Eu Daruiesc

BUCURESTI - 16 octombrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Social

La 2 ani de la nastere, revista Medierea Tehnica si Arta sarbatoreste. Vrem sa dam inapoi caldura cu care am fost inconjurati si am crescut. Responsabilitatea implicarii si sustinerea comunitatii sunt valori care, de azi, vor fi integrate in prezent.
Dam astfel startul campaniei de strangere de fonduri C.R.E.D. – Copiii Rad, Eu Daruiesc.

Medierea Tehnica si Arta

Medierea Tehnica si Arta

Campania isi propune sa faciliteze accesul la educatie si asistenta sociala pentru copiii din familii vulnerabile sustinuti de Centrul de zi pentru copii ”Sf. Mucenita Sofia” - un asezamant care functioneaza in cadrul Sectorului Social Filantropic si Misionar – o componenta a Arhiepiscopiei Bucurestilor, eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, care este organizat si functioneaza, din punct de vedere canonic si administrativ, conform prevederilor Statutului Bisericii Ortodoxe Romane, sub conducerea Preafericitului Parinte Daniel.

Asa cum bine stiti, oricat de mult am vrea, planurile nu pot deveni realitate fara resursele necesare.

Asadar, va invitam sa decideti ca 2% din impozitul dumneavoastra pe venit sa fie folosit pentru cresterea si educatia copiilor din Centrul de zi pentru copii „Sf. Mucenita Sofia”.

Fara generarea unor costuri suplimentare, si dumneavoastra puteti contribui în mod direct la ameliorarea calitatii vietii unui astfel de copil si oferirea unui viitor mai bun.

Cum puteti face acest lucru ? Directionand 2% din impozitul datorat statului direct catre  Centrul de zi pentru copii „Sf. Mucenita Sofia”. Nu va costa nimic si poate reprezenta un ajutor important pentru un copil.                                         Adresa Centrului : str. Scaune nr. 2 – 4, sector 3, București

E-mail: centruldezi_sf.sofia@yahoo.com

Tel. +40314.380.290

 

Campanie sustinuta de :

Medierea Tehnica si Arta

FMMM.ro - formare in mediere

Portal Mediere

Mediere TV

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR